Αυτή είναι η μετοχή με τη μεγαλύτερη απόδοση εν μέσω πανδημίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή είναι η μετοχή με τη μεγαλύτερη απόδοση εν μέσω πανδημίας
Υπάρχει μία εταιρεία που, όχι απλώς βγήκε αλώβητη από την κρίση του κορονοϊού, αλλά κατάφερε να καταγράψει και την μεγαλύτερη απόδοση.

Η βουτιά των αγορών στα μέσα του Φεβρουαρίου ήταν ένα ισχυρό πλήγμα για πολλές επιχειρήσεις διεθνώς, με τους επενδυτές να αλλάζουν στρατηγική και να στρέφονται σε εταιρείες του ιατροφαρμακευτικού / τεχνολογικού κλάδου ή του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όμως υπάρχει μία εταιρεία που, όχι απλώς βγήκε αλώβητη από την κρίση του κορονοϊού, αλλά κατάφερε να καταγράψει και τη μεγαλύτερη απόδοση, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη, ακόμα και από την Amazon...

Για «κάποιο» λόγο, η MarketAxess είναι η εταιρεία που βγήκε πιο κερδισμένη από όλες, σύμφωνα με το Marketwatch.

Αυξημένη απόδοση κατά 49,14%

Συγκεκριμένα, παρότι ο οικονομικός κλάδος είχε τη δεύτερη χειρότερη απόδοση στον S&P 500 από την αρχή της χρονιάς, μέχρι σήμερα, με την ενέργεια να έχει την αρνητική πρωτιά, η MarketAxess, η οποία περιγράφεται ως εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών κατάφερε να καταγράψει αυξημένη απόδοση κατά 49,14%!

Μάλιστα, ήδη από τον Απρίλιο, το MarketWatch ανέφερε πως η MarketAxess είχε αυξήσει την κερδοφορία του α' τριμήνου κατά 35,7%, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2019. Πολύ περισσότερο, δηλαδή, από την Amazon με 1,23% ή το Netflix με 1,14%!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider