Coca Cola: Μεγάλος χορηγός στην πιο συναρπαστική συναυλία της χρονιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coca Cola: Μεγάλος χορηγός στην πιο συναρπαστική συναυλία της χρονιάς
Η Coca-Cola, Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης, μας καλεί να ζήσουμε μια νέα επική εμπειρία, η οποία ενώνει δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, σε μία συναυλία που στοχεύει να μείνει αξέχαστη στο κοινό που θα παρευρεθεί στο εμβληματικότερο στάδιο της χώρας.

Η Coca-Cola προσφέρει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να διεκδικήσουν 20 διπλά εισιτήρια για την πιο μοναδική συναυλία της χρόνιας, του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου για τον εορτασμό των 40 χρόνων του σταδίου ΟΑΚΑ.

Για τη συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατεβάσουν το Coca-Cola app, να κάνουν σύνδεση ή εγγραφή στην εφαρμογή και να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα Gems μπορούν μέσα από το παιχνίδι «Coca-Cola Sort it Game».

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχάσουν πως για να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση πρέπει να επιλέξουν το δώρο της συναυλίας στην κατηγορία «ΔΩΡΑ».

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα "μαγέψει" με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες. Πάντα πρωτοπόρος, ο Έλληνας καλλιτέχνης υποδέχεται στην Αθήνα τον 50 Cent, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, που έρχεται στο ΟΑΚΑ με full band και full program» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΣΕΒΕΕ: Πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων για το 2023

Η Κωτσόβολος γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη

Βrown Hotels: Μία συναρπαστική ιστορία ξεκινά από εδώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider