Morgan Stanley: Πάνω από τις προβλέψεις -παρά τη μείωση- κέρδη και έσοδα στο α' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Morgan Stanley: Πάνω από τις προβλέψεις -παρά τη μείωση- κέρδη και έσοδα στο α' τρίμηνο
Πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Morgan Stanley στο α' τρίμηνο του 2023, ωστόσο η αμερικανική επενδυτική τράπεζα είδε τις επιδόσεις της να υπολείπονται των αντίστοιχων του πρώτου τριμήνου του 2022.

Πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Morgan Stanley στο α' τρίμηνο του 2023, ωστόσο η αμερικανική επενδυτική τράπεζα είδε τις επιδόσεις της να υπολείπονται των αντίστοιχων του πρώτου τριμήνου του 2022.

Πιο αναλυτικά, η Morgan Stanley ανέφερε κέρδη 1,70 δολαρίων/μετοχή, τη στιγμή που αναλυτές στην Refinitiv ανέμεναν μία μέτρηση στα 1,62 δολάρια/μετοχή. Σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, τα κέρδη της τράπεζας μειώθηκαν κατά 19% και διαμορφώθηκαν στα 2,98 δισ. δολάρια.

Παράλληλα, τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 14,52 δισ. δολάρια, υψηλότερα από την πρόβλεψη για έσοδα ύψους 13,92 δισ. δολαρίων, ωστόσο ήταν μειωμένα κατά 2% σε σχέση με πέρυσι.

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής το 2023 η μετοχή της Morgan Stanley ενισχύεται κατά 5,7%, τη στιγμή που ο τραπεζικός δείκτης KBW Bank στο αμερικανικό χρηματιστήριο υποχωρεί κατά σχεδόν 16%.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως οι θετικές επιδόσεις της Morgan Stanley ακολουθούν εκείνες των ανταγωνιστριών της JPMorgan Chase, Citigroup, Wells Fargo και Bank of America, οι οποίες επίσης υπερέβησαν τις προβλέψεις των αναλυτών. Μοναδική παραφωνία για τους τραπεζικούς κολοσσούς των ΗΠΑ είναι η Goldman Sachs, η οποία είδε τα έσοδά της να μειώνονται το προηγούμενο τρίμηνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bank of America (BofA): Άλμα 15% στα κέρδη το α' τρίμηνο - Στα 8,2 δισ. δολάρια

Netflix: Βυθίζεται η μετοχή μετά από τα κατώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα

Goldman Sachs: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο α' τρίμηνο - «Σώθηκαν» τα κέρδη

gazzetta
gazzetta reader insider insider