Kohl's: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kohl's: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο
Παρά το γεγονός πως η αλυσίδα πολυκαταστημάτων είδε τα μεγέθη της να μειώνονται, επιβεβαίωσε το guidance για το σύνολο του 2023.

Υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη αλλά και τα έσοδα της Kohl's στο β' τρίμηνο του έτους, ενώ παρά το γεγονός πως η αλυσίδα πολυκαταστημάτων είδε τα μεγέθη της να μειώνονται, επιβεβαίωσε το guidance για το σύνολο του 2023.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανέφερε κέρδη 0,52 δολαρίων/μετοχή στο β' τρίμηνο από 1,11 δολάρια/μετοχή πέρυσι, τη στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 0,23 δολαρίων/μετοχή. Τα κέρδη της Kohl's διαμορφώθηκαν στα 58 εκατ. δολάρια, μειωμένα σε σχέση με τα κέρδη 143 εκατ. δολαρίων στο β' τρίμηνο του 2022.

Την ίδια στιγμή, τα έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 3,9 δισ. δολάρια, καταγράφοντας μείωση 4,8% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022, ωστόσο ξεπέρασαν την πρόβλεψη των αναλυτών για έσοδα 3,76 δισ. δολαρίων.

Τέλος, ο αμερικανικός κολοσσός του λιανεμπορίου διατήρησε αμετάβλητη την πρόβλεψή του για τα κέρδη 2,1-2,7 δολαρίων/μετοχή στο σύνολο του 2023, με υποχώρηση των πωλήσεων από 2% έως 4% για το έτος χρήσης.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Kohl's ενισχύεται κατά 1,6% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Foot Locker: Πτώση πωλήσεων, «κόβει» το outlook για δεύτερη φορά φέτος

Η Huawei χτίζει μυστικές εγκαταστάσεις ημιαγωγών, για να παρακάμψει τις αμερικανικές κυρώσεις

UPS: Εγκρίθηκε από τους εργαζομένους η νέα πενταετής σύμβαση, σε μια ιστορική ψηφοφορία

gazzetta
gazzetta reader insider insider