Intralot: Προχωρά σε ΑΜΚ έως 130 εκατ. ευρώ - Στα 0,58 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Προχωρά σε ΑΜΚ έως 130 εκατ. ευρώ - Στα 0,58 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
Σύμφωνα με την έκθεση του ΔΣ, μέσω της Αύξησης, εφόσον αυτή καλυφθεί πλήρως, θα αντληθούν συνολικά 135.000.000,18 ευρώ. 

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους έως 135 εκατ. ευρώ προχωρά η Intralot, με τιμή διάθεσης τα 0,58 ευρώ ανά μετοχή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intralot προχωρά σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, κατά ποσό έως 69.827.586,30 ευρώ, με την έκδοση έως 232.758.621 νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης (οι «Νέες Μετοχές»), με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, προχωρά η Intralot.

Οι έχοντες δικαίωμα προτίμησης στην αύξηση θα δικαιούνται να αποκτήσουν Νέες Μετοχές με αναλογία 0,626812359123923 Νέες Μετοχές για κάθε μία παλιά μετοχή της εταιρείας. Σε περίπτωση που η Αύξηση δεν καλυφθεί πλήρως, θα υπάρξει δυνατότητα μερικής κάλυψης.

Παράλληλα, η τιμή διάθεση των Νέων Μετοχών ορίστηκε σε 0,58 ευρώ ανά Νέα Μετοχή. Η Τιμή Διάθεσης θα δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης. Η συνολική διαφορά μεταξύ της ονομαστικής αξίας των Νέων Μετοχών και της Τιμής Διάθεσης αυτών, ποσού (σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της Αύξησης) 65.172.413,88 ευρώ, θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».

Σύμφωνα με την έκθεση του διοικητικού συμβουλίου, μέσω της Αύξησης, εφόσον αυτή καλυφθεί πλήρως, θα αντληθούν συνολικά 135.000.000,18 ευρώ.

Σημειώνεται πως η Ambrosia Capital Hellas ΑΕΠΕΥ ορίστηκε ως Κύριος Ανάδοχος (ο «Κύριος Ανάδοχος»), η Euroxx Securities ΑΕΠΕΥ ως Ανάδοχος και η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. ως Σύμβουλος Έκδοσης.

Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και του Δικαιώματος Προεγγραφής και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση εντός του προβλεπομένου από το νόμο χρονικού διαστήματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Aegean: Οι 5 στρατηγικοί πυλώνες ανάπτυξης για νέα ρεκόρ 

Πλαστικά Κρήτης: Δεν «βλέπουν» ανάκαμψη το 2023 – Υποτονική η ζήτηση, τι «παίζει» με τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider