Ανάρπαστα έγιναν τα σουβλάκια στο Νταβός με τους ξένους ηγέτες που παρευρέθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να απολαμβάνουν... πιτόγυρα και τζατζίκι που πρόσφερε ο Αλέξανδρος Σγουρός, ιδιοκτήτης της καντίνας «Oh My Greek», τρίτης γενιάς μετανάστης, στην πόλη της Ελβετίας.
«Το κομμάτι μου το δικό μου είναι το μάρκετινγκ, οπότε ποτέ δεν ήταν σκοπός μου μόνο να πουλήσουμε σουβλάκι. Ο σκοπός ήταν πάντα να ξεκινήσουμε από την αρχή, να στήσουμε μια μάρκα, ένα brand δηλαδή θέλαμε να επαναφέρουμε στην Ελβετία το ελληνικό, το φαγητό, την ελληνική κουλτούρα φαγητού. Οπότε δηλαδή όλο το κομμάτι δεν είναι μόνο το φαγητό, είναι το ολόκληρο το brand, δηλαδή η μάρκα που θέλαμε να στήσουμε γύρω στο ελληνικό φαγητό στην Ελβετία», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Έχουμε το focus πάνω στο ελληνικό street food, που σημαίνει γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, τα κλασικά δηλαδή. Έχουμε και κάποιες συνταγές δικές μας. Όλα έρχονται από δικό μας εργαστήριο και πειράζουμε λίγο τις συνταγές και τις φτιάχνουμε λίγο πιο ας το πούμε ευρωπαϊκές, πιο ελβετικές για να ταιριάζουν. Προσφέρουμε και τζατζίκι με το γύρο, που είναι χειροποίητο με συνταγή της μάνας. Συνολικά έχουμε πέντε μαγαζιά “Oh My Greek” και ένα μαγαζί το οποίο λέγεται “Μαζί”» έσπευσε να συμπληρώσει ο επαγγελματίας.