Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ
Τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα δεκαετούς διάρκειας με το όνομα «ΓΑΙΑ» σχεδίασε και προσφέρει η ΔΕΗ, έχοντας τον πελάτη, τις σύγχρονες ανάγκες και την εμπειρία του στο επίκεντρο.

Τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα δεκαετούς διάρκειας με το όνομα «ΓΑΙΑ» σχεδίασε και προσφέρει η ΔΕΗ, έχοντας τον πελάτη, τις σύγχρονες ανάγκες και την εμπειρία του στο επίκεντρο, όπως επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση.

«Τα νέα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ διατίθενται από τη ΔΕΗ αποκλειστικά σε πελάτες με αγροτική ιδιότητα. Με συνολική διάρκεια 10 χρόνια, τα προϊόντα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ παρέχονται με σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα έτη. Με το πέρας των δύο πρώτων ετών και για τα επόμενα οκτώ, ο πελάτης απολαμβάνει σταθερή τιμή για το 1/3 της κατανάλωσης, ενώ για την υπόλοιπη κατανάλωση έχει τη δυνατότητα επιλογής τιμολογίου από τα προσφερόμενα εκείνη την περίοδο» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Δικαίωμα ένταξης στα προϊόντα ΓΑΙΑ έχουν οι κάτοχοι συνδέσεων αγροτικού ρεύματος Χαμηλής ή Μέσης Τάσης, για τις οποίες δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες οφειλές ή έχουν ρυθμισμένες οφειλές λογαριασμών που έχουν εκδοθεί έως και 31/12/2023. Σε περίπτωση τυχόν μη ρυθμισμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμούς μέχρι τις 31/12/2023, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να ενταχθούν στο κατάλληλο για αυτούς Πρόγραμμα Ρύθμισης Οφειλών που προσφέρει η ΔΕΗ και στη συνέχεια να αιτηθούν ένταξη στο κατάλληλο για αυτούς τιμολόγιο ΓΑΙΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερωθούν για τα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ, καθώς και τις προϋποθέσεις ένταξης στη σχετική σελίδα στο dei.gr ή καλώντας δωρεάν στο 800-500-7000. Η αίτηση ένταξης στα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ μπορεί να γίνει στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της ΔΕΗ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουνίου 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες εξυπηρέτησης στις ψηφιακές εφαρμογές

Μητσοτάκης: Να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που καπηλεύονται τη χριστιανοσύνη

Τουλάχιστον 34.356 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα από τον Οκτώβριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider