Αστέρας Βουλιαγμένης: Ποια είναι η νέα εταιρεία των Αράβων της Apollo Investment

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αστέρας Βουλιαγμένης: Ποια είναι η νέα εταιρεία των Αράβων της Apollo Investment
Μια νέα εταιρεία, με την επωνυμία «Astir Services and Development», με αντικείμενο τόσο για παροχές επιχειρηματικού συμβουλευτικό χαρακτήρα όσο και τις μπίζνες στο real estate, ίδρυσε η Apollo Ιnvestment Holdco.

Μια νέα εταιρεία, με την επωνυμία «Astir Services and Development», με αντικείμενο τόσο για παροχές επιχειρηματικού συμβουλευτικό χαρακτήρα όσο και τις μπίζνες στο real estate, ίδρυσε η Apollo Ιnvestment Holdco. Πρόκειται για τον γνωστό μέτοχο του Αστέρα Βουλιαγμένης, στο Δ.Σ. του οποίου, όπως και στη νέα αυτή εταιρεία, βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης.

Όπως αναφέραμε, σκοπός της νέας εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών αλλά και η διαχείριση, ανάπτυξη και αξιοποίηση ακινήτων, με το διοικητικό συμβούλιο να απαρτίζεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, εκπροσώπους του αραβο-τουρκικού επενδυτικού σχήματος του εμβληματικού συγκροτήματος της Βουλιαγμένης.

Πρόεδρος της νέας εταιρείας είναι ο κ. Abu Suud Walid όπως αντίστοιχα και στην Αστήρ Παλάς, ενώ στο ρόλο της αντιπροέδρου και διεθύνουσας συμβούλου είναι η κ. Πένυ Ζαγλαρίδου. Στο δ.σ., όπως και στην Αστήρ Παλάς συμμετέχει και ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας. Η εταιρεία είναι διάρκειας αορίστου χρόνου και έχει αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 3,75 εκατ. ευρώ.

Η νέα Astir Marina

Μια και ο λόγος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, θυμίζουμε ότι η «συγγενική» Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό, καλλιεργώντας υψηλές προσδοκίες για την προσέλκυση πολυτελούς τουρισμού.

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από την εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί πλέον και έναν πολυτελή προορισμό για αγορές τόσο από τους χρήστες της μαρίνας όσο και για το κοινό εκτός, με πολύ γνωστά ονόματα της μόδας, όπως οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis να έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στους χερσαίους χώρους. Στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών και λοιπών δραστηριοτήτων είναι οι εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts/

Ενώ ως σημείο συνάντησης λειτουργεί η γνωστή pasticceria Cova Astir Marina και το επόμενο διάστημα αναμένεται και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους της εστίασης για τους επισκέπτες.

Η εκσυγχρονισμένη μαρίνα Βουλιαγμένης διαθέτει 59 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών μεγάλου μεγέθους (superyachts), καταστήματα λιανικής, καταστήματα εστίασης, υπόγειο χώρο στάθμευσης και παράκτιο χώρο περιπάτου ανοιχτό στους επισκέπτες. Η Astir Marina είναι υπό τη διαχείριση, για 40 χρόνια, της εταιρείας Μαρίνα Βουλιαγμένης, που ελέγχει κατά 100% η αραβικών συμφερόντων Apollo Investment Holdco.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μειώσεις επιτοκίων με διαλείμματα - O «παραγωγικός» ανασχηματισμός - Ο αναβαλλόμενος και η ανθεκτικότητα του ΧΑ

Intrakat: Και εγένετο... THESPARK για την ελεγχόμενη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη

Ρεύμα: Άνοδο της κατανάλωσης φέρνει ο καύσωνας – Την Πέμπτη τα δύσκολα, πιέσεις στις τιμές

gazzetta
gazzetta reader insider insider