The Ilisian το νέο όνομα του Hilton - Ανοίγει τις πύλες του το 2025 

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
The Ilisian το νέο όνομα του Hilton - Ανοίγει τις πύλες του το 2025 
Με στόχο να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και να προσφερει αλλά και να εμπνέεται από αυτή προχωρά την ανακαίνιση του το εμβληματικό Hilton.

Με στόχο να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και να προσφέρει αλλά και να εμπνέεται από αυτή προχωρά την ανακαίνιση του το εμβληματικό Hilton. Με στόχο να επισφραγίσει αυτή την σύνδεση δε, ο νέος προορισμός θα φέρει πέρα από την σφραγίδα της Hilton το όνομα The Ilisian και εντός του θα φιλοξενεί τόσο το ξενοδοχείο όσο και τις ιδιωτικές κατοικίες, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα.

Το νέο όνομα ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εκπροσώπων του πολιτικού και του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, πρόεδρου της ΤΕΜΕΣ, και βασικού μετόχου της Ιονικής Ξενοδοχειακής.

«Δημιουργούμε έναν προορισμό που θα προσφέρει στην πόλη και θα εμπνέεται από αυτή», είπε παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά του project που «θα ξεπεράσει τα 340 εκατ. ευρώ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντακόπουλος.

«Δεν συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός ξενοδοχείου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, για να μην πω μιας πόλης. Πρόκειται για μία γέφυρα που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και οδηγεί την πρωτεύουσα στο μέλλον», ανέφερε από πλευράς του ο Κ. Μητσοτάκης.

Εκ μέρους της Hilton, ο Dino Michael, Senior Vice President & Global Category Head, Luxury Brands, μίλησε για την άφιξη των πολυτελών brands της Hilton στην Ελλάδα: «Η Hilton έχει παρουσία στην Αθήνα για περισσότερες από έξι δεκαετίες, και είμαστε πολύ περήφανοι για την εξέλιξη ενός τόσο σημαντικού τοπόσημου, στον χώρο του εμβληματικού πρώην Hilton Athens. Η πόλη είναι ένας ιδανικός προορισμός για τον σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητεί την πολυτέλεια, καθώς διαθέτει μοναδικό πολιτισμό και πλούσια ιστορία – και η εκπληκτική τοποθεσία του κτιρίου με θέα την Ακρόπολη δένει αρμονικά με τον σύγχρονο πολυτελή σχεδιασμό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τους επισκέπτες του τον επόμενο χρόνο».

Στη συνέχεια, ο Καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ανέδειξε την οικονομική και κοινωνική επίδραση του νέου προορισμού, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της σχετικής μελέτης που εκπόνησε το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Endless EC: Μπαίνει στα επώνυμα απορρυπαντικά και διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερα μερίδια στο ράφι των σούπερ μάρκετ

Νέα συνεργασία της UES Marine με την Attica Group

gazzetta
gazzetta reader insider insider