ΕΕΑ: Δωρεάν παροχή προγράμματος κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΕΑ: Δωρεάν παροχή προγράμματος κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών
Μία νέα ανταποδοτική υπηρεσία προσφέρει στα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με σκοπό να βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Μία νέα ανταποδοτική υπηρεσία προσφέρει στα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με σκοπό να βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Αναγνωρίζοντας ότι η σωστή κοστολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που πουλάει μια επιχείρηση είναι κρίσιμος παράγοντας ώστε να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις, δίνεται στους επιχειρηματίες η δυνατότητα δωρεάν χρήσης του εξελιγμένου προγράμματος κοστολόγησης AFFORDABLE COSTING https://affordablecosting.com/.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο διαπίστωσε ότι η λεπτομερής κοστολόγηση, σε πολλές περιπτώσεις, δεν αποτελεί προτεραιότητα στη λειτουργία της επιχείρησης. Όμως εάν η επιχείρηση δεν γνωρίζει με ακρίβεια το κόστος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, ενδεχομένως να τιμολογεί σε τιμές χαμηλότερες από το κόστος και αν αυτό συμβαίνει τότε η βιωσιμότητα της επιχείρησης τίθεται σε κίνδυνο. Η κοστολόγηση βοηθάει τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν πώς προκύπτει το κόστος για κάθε υπηρεσία ή προϊόν τους και δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις ώστε να μειώσουν το κόστος τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερη κερδοφορία και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης τιμολογώντας στις «σωστές» τιμές.

Η δωρεάν χρήση της Πλατφόρμας AFFORDABLE COSTING απευθύνεται στα μέλη του επιμελητηρίου, που είναι ταμειακώς ενήμερα και το ΕΕΑ καλύπτει το κόστος χρήσης της πλατφόρμας για ένα έτος, καλύπτοντας την ετήσια συνδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, ενώ τα αιτήματα θα πρέπει να σταλούν έως την 28η Ιουνίου 2024. Μόλις ελεγχθεί η αίτηση και εγκριθεί το αίτημα θα σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τον κωδικό του κουπονιού και τις οδηγίες χρήσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Δεληκανάκης (Southrock Asset Management): Οι επενδύσεις σε ακίνητα δίνουν ώθηση στην εθνική οικονομία

ΣΕΠΕ: Η Γιώτα Παπαρίδου στο ΔΣ του Digital Europe έως το 2026

Τιτάν: Επενδύσεις 19,2 εκατ. ευρώ για περιορισμό της κλιματικής αλλαγής το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider