Έως και κατά 72 ευρώ θα ακριβύνουν τα εισιτήρια της Lufthansa

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έως και κατά 72 ευρώ θα ακριβύνουν τα εισιτήρια της Lufthansa
Περιβαλλοντικό τέλος στις τιμές των εισητηρίων θα προσθέσει η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa Group, το οποίο ενδέχεται να φτάσει τα 72 ευρώ για ορισμένα δρομολόγια.

Περιβαλλοντικό τέλος στις τιμές των εισιτηρίων θα προσθέσει η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa Group, το οποίο ενδέχεται να φτάσει τα 72 ευρώ για ορισμένα δρομολόγια.

«Η προσαύξηση προορίζεται να καλύψει μέρος του σταθερά αυξανόμενου πρόσθετου κόστους λόγω των κανονιστικών περιβαλλοντικών απαιτήσεων», ανέφερε η Lufthansa σε ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας.

Το πρόσθετο κόστος θα εφαρμοστεί σε πτήσεις που αναχωρούν από οποιαδήποτε από τις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία και την Ελβετία, ανέφερε η Lufthansa. Όλες οι πτήσεις που πωλούνται ή εκτελούνται από τον Όμιλο Lufthansa, ο οποίος ελέγχει αεροπορικές εταιρείες όπως η Lufthansa, η Eurowings, η Swiss and Edelweiss Air και η Austrian Airlines, θα υπόκεινται σε χρέωση.

«Το ποσό της επιβάρυνσης ποικίλλει ανάλογα με τη διαδρομή και τον ναύλο της πτήσης και είναι μεταξύ 1 ευρώ και 72 ευρώ», δήλωσε η Lufthansa, προσθέτοντας ότι το ακριβές ποσό θα είναι ορατό στους πελάτες κατά το στάδιο της κράτησης.

Το τέλος θα ισχύει για όλα τα εισιτήρια που εκδίδονται από αύριο και αφορούν πτήσεις που αναχωρούν από την 1η Ιανουαρίου 2025, ανέφερε η Lufthansa.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider