Visa Olympic Games Park: Ο κόσμος των Ολυμπιακών Αγώνων στο The Ellinikon Experience Park

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Visa Olympic Games Park: Ο κόσμος των Ολυμπιακών Αγώνων στο The Ellinikon Experience Park
Παιδιά και ενήλικες καλούνται να ανακαλύψουν τον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Visa Olympic Games Park στο The Ellinikon Experience Park.

Παιδιά και ενήλικες καλούνται να ανακαλύψουν τον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Visa Olympic Games Park στο The Ellinikon Experience Park.

Η πρωτοβουλία αυτή της Visa, που αποτελεί παγκόσμιο συνεργάτη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων αποσκοπεί στο να μυήσει τους επισκέπτες στο πνεύμα των Αγώνων μέσα από ένα εύρος αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται δωρεάν.

Το ειδικά διαμορφωμένο πάρκο έχει σχεδιαστεί για να συστήσει στους επισκέπτες μια σειρά από διαφορετικά αθλήματα που συμπεριλαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για τα: στίβο, εμπόδια, τοξοβολία, τάε κβον ντο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος και ενόργανη γυμναστική. Η Visa στοχεύει στο να αναδείξει το Visa Olympic Games Park ως έναν προορισμό που προσφέρει μια ασφαλή, εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία.

Όλες οι δραστηριότητες θα εποπτεύονται από επαγγελματίες προπονητές, μέλη της ομάδας της Βασιλικής Μιλλούση, της καταξιωμένης αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής με δέκα συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και εκπρόσωπο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), του Ρίο (2016) και του Σίδνεϊ (2020). Η ομάδα της αποτελείται από επτά πιστοποιημένους προπονητές και υποστηρικτικό προσωπικό που εξασφαλίζουν άριστη καθοδήγηση σε κάθε άθλημα.

Νίκος Πετράκης, Country Manager της Visa για την Ελλάδα, Νίκος Παπαγγελής παραποδηλάτης και μέλος του Team Visa και Sevi Vassileva, Γενική Διευθύντρια της Visa για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ.

Περήφανος υποστηρικτής των Ολυμπιακών Αγώνων για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες

Η Visa είναι περήφανος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων σχεδόν 40 χρόνια, από το 1986, και έγινε ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής το 2002. Ως επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας πληρωμών, αξιοποιεί την εμπειρία και τους πόρους της για να υποστηρίξει αθλητές, να προσελκύσει φιλάθλους και να βελτιώσει τις εμπειρίες πληρωμής.

Η Visa έχει ιστορία στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων πληρωμών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας εγκαταστήσει επιτυχώς τα συστήματά της στις διοργανώσεις σχεδόν σε κάθε ήπειρο. Προσαρμοζόμενη σε διαφορετικές κουλτούρες πληρωμών, λάνσαρε σε προηγούμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες τις ανέπαφες πληρωμές, την τεχνολογία tokenization σε φορητές συσκευές και τα network tokens, αλλάζοντας τον τρόπο που πραγματοποιούνται οι συναλλαγές και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στους θεατές.

Η Sevi Vassileva, Γενική Διευθύντρια της Visa για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ, δήλωσε: «Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες έχουν μεγάλη σημασία για τη Visa. Η χορηγία μας υπερβαίνει τη συμμετοχή του λογοτύπου μας και της επωνυμίας μας. Εξασφαλίζουμε μια ισχυρή, αξιόπιστη και ασφαλή υποδομή πληρωμών, συμπεριλαμβάνουμε τους ανθρώπους και τις κοινωνικές ομάδες, βοηθάμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, στηρίζουμε αθλητές και αναδεικνύουμε την αξία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων».

«Το πνεύμα των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων ευθυγραμμίζεται με την αποστολή μας να ενισχύσουμε τους πάντες, παντού. Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας, για συμπερίληψη και διαφορετικότητα που δίνουν τη δυνατότητα στη Visa να υποστηρίζει και να εμπνέει τις κοινότητες παγκοσμίως. Η διάδοση του μηνύματος των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από το Visa Olympic Games Park στο The Ellinikon Experience Park μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Σας καλούμε όλους να το επισκεφθείτε και να λάβετε μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες», συνέχισε η Sevi Vassileva.

Οι εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές καθημερινά από τις 18:00 έως τις 22:00 από τις 22 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου, ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Παρίσι 2024. Το Visa Olympic Games Park μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 επισκέπτες καθημερινά.

Όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο Visa Olympic Games Park θα δωρηθεί στον Δήμο Αθηναίων για περαιτέρω αξιοποίηση, γεγονός που αντανακλά τη δέσμευση της Visa να υποστηρίζει την αθλητική κοινότητα και να προωθεί την περιβαλλοντική βιωσιμότητα μέσα από την επαναχρησιμοποίηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΠΑΠ: Δεκαπενταετής άδεια για την ΟΠΑΠ Κύπρου

Ισχυρό 2024 για τη HelleniQ Energy - Αυξάνει την τιμή στόχο η Eurobank Equities

Klarna: Η αγοραστική συμπεριφορά των Ελλήνων εν μέσω Euro και Ολυμπιακών Αγώνων

gazzetta
gazzetta reader insider insider