Intracom Defense: Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις εγκαταστάσεις της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom Defense: Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις εγκαταστάσεις της
Την επίσκεψή του πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης με επιτελείς του στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE στο Κορωπί.

Την επίσκεψή του πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης με επιτελείς του στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE στο Κορωπί, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούρα, καθώς επίσης τον Διευθυντή της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ για την Καινοτομία και την Αμυντική Τεχνολογία Υποστράτηγο Γεώργιο Πανούση.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός με ανώτατα στελέχη της εταιρίας.

Κατά την επίσκεψη παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της εταιρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων εγχώριας τεχνολογίας, στους τομείς των επικοινωνιών, υβριδικών συστημάτων παροχής ισχύος, μη επανδρωμένων αεροχημάτων, καθώς και συστημάτων αεράμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IDE, λόγω της συμμετοχής της στην υλοποίηση σειράς ευρωπαϊκών και συμμαχικών προγραμμάτων, αποτελεί μία ισχυρή τεχνολογική και βιομηχανική βάση για την ανάπτυξη της αμυντικής υποδομής της χώρας μας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό, την συντήρηση και υποστήριξη των υπαρχόντων συστημάτων, αλλά και στην κατασκευή νέων που καλύπτουν τις ανάγκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενισχύοντας παράλληλα την εθνική οικονομία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Intracom Defence στη Διεθνή Έκθεση για την Άμυνα & Ασφάλεια EUROSATORY 2024

Intracom Defence: Προμήθεια Συστημάτων Ενεργειακής Αυτονομίας για οχήματα JLTV του Λιθουανικού Στρατού

gazzetta
gazzetta reader insider insider