Μασκ: Μεταφέρει τα κεντρικά της X και της Space X στο Τέξας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: Μεταφέρει τα κεντρικά της X και της Space X στο Τέξας
Την απόφασή του να μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία του X αλλά και της Space X στο Τέξας, σε μία προσπάθεια να απομακρυνθεί από την «αριστερίζουσα» Καλιφόρνια και να ευθυγραμμιστεί με τον πολιτικό χώρο της δεξιάς, εξέφρασε ο Έλον Μάσκ.

Την απόφασή του να μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία της X αλλά και της Space X στο Τέξας, σε μία προσπάθεια να απομακρυνθεί από την «αριστερίζουσα» Καλιφόρνια και να ευθυγραμμιστεί με τον πολιτικό χώρο της δεξιάς, εξέφρασε ο Έλον Μασκ.

Μέσα από μία ανάρτηση στο X τόνισε, ότι λόγος για την εν λόγω εξέλιξη ήταν ένας νέος νόμος στην πολιτεία της Καλιφόρνια, που αφορά διεμφυλικά παιδιά στα δημόσια σχολεία. Η Καλιφόρνια έγινε η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που απαγόρευσε στις σχολικές περιφέρειες να απαιτούν από τους εκπαιδευτικούς να ενημερώνουν τους γονείς για τυχόν αλλαγές στον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου των μαθητών.

«Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη της μεταστροφής του Μασκ προς την Δεξιά. Την Τρίτη, ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα σε οργάνωση που υποστηρίζει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, συντασσόμενος στο πλευρό και άλλων μεγάλων επιχειρηματιών του τομέα της τεχνολογίας, που μπήκαν δυναμικά στην εκλογική κούρσα των ΗΠΑ.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ASML: Κέρδη και πωλήσεις που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις για το β' τρίμηνο

Νέος CEO στην HSBC

gazzetta
gazzetta reader insider insider