ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Από τις 29/7 ξεκινά το πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Από τις 29/7 ξεκινά το πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών
Την έναρξη προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών με τρέχον ανώτατο όριο τις 620.000 μετοχές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

Την έναρξη προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών με τρέχον ανώτατο όριο τις 620.000 μετοχές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Οι εν λόγω μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό μέχρι 0,17% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι η 29η Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία» (στο εξής «Εταιρεία») σε συνέχεια (α) της από 23.05.2024 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, δυνάμει της οποίας εγκρίθηκε, μεταξύ άλλων, η θέσπιση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών (εφεξής «Πρόγραμμα» και «Ίδιες Μετοχές», αντίστοιχα), σύμφωνα με το άρθρο 49 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει, και η παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και (β) της σχετικής από 24.07.2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό την πρόθεσή της για την έναρξη εφαρμογής του Προγράμματος, με τρέχον ανώτατο όριο τις 620.000 μετοχές (που αντιστοιχούν σε ποσοστό μέχρι 0,17% περίπου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας) και με εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης την 29.07.2024.

Οι αγορές των Ιδίων Μετοχών θα πραγματοποιούνται χρηματιστηριακά μέσω του Μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Performance Technologies: Μεταβίβαση 43.000 ιδίων μετοχών στον CEO

Protergia: Απορροφά τις αυξήσεις, διατηρεί σταθερές τις τιμές και τον Αύγουστο

gazzetta
gazzetta reader insider insider