Στην Intracom το 60% της Wonder Nest Retail για 3 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Intracom το 60% της Wonder Nest Retail για 3 εκατ. ευρώ
Βάσει της περιγραφόμενης μεθοδολογίας προκύπτει πως η αναλογία του 60% των μετοχών της Wonder Rest κυμαίνεται μεταξύ 2,92 εκατ. ευρώ και 3,44 εκατ. ευρώ.

Την απόκτηση του 60% της Wonder Nest Retail, με την αγορά 3.670.719 κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου, μετοχών έναντι 3 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Intracom Ηοldings, από την Πωλήτρια εταιρεία Κλουκίνας - Λάππας. Βάσει της περιγραφόμενης μεθοδολογίας προκύπτει πως η αναλογία του 60% των μετοχών της Wonder Rest κυμαίνεται μεταξύ 2,92 εκατ. ευρώ και 3,44 εκατ. ευρώ.

«Κατά τη γνώμη μας, η ανωτέρω περιγραφόμενη Συναλλαγή, εφόσον κυμαίνεται εντός του ανωτέρω περιγραφόμενου εύρους, κρίνεται ως δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και τους μετόχους αυτής που δεν αποτελούν συνδεδεμένα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων μειοψηφίας» τονίζει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η Intracom στις 30 Ιουλίου 2024 προέβη στην ως άνω αγορά των 3.670.719 κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου, μετοχών της Wonder Nest Retail ήτοι ποσοστού 60% του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, από την Κλουκίνας - Λάππας, έναντι συνολικού τιμήματος ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην κύρια αγορά του ΧΑ από την Τετάρτη οι μετοχές της Performance

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Εξέλιξη με επίκεντρο τη βιωσιμότητα - Το «πράσινο» εργοστάσιο και οι επενδύσεις

MIG: Αύξηση 12,2% στον κύκλο εργασιών, στα 5,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη μετά φόρων

gazzetta
gazzetta reader insider insider