Aegean: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Αμμάν μέχρι την Πέμπτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aegean: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Αμμάν μέχρι την Πέμπτη
Η AEGEAN ενημερώνει ότι, λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη Μέση Ανατολή, επεκτείνει την αναστολή όλων των προγραμματισμένων πτήσεών της προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Αμμάν.

Η AEGEAN ενημερώνει ότι, λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη Μέση Ανατολή, επεκτείνει την αναστολή όλων των προγραμματισμένων πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ραφίκ Χαρίρι της Βηρυτού και από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκιουριόν στο Τελ Αβίβ έως και την Πέμπτη, 8 Αυγούστου.

Παράλληλα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία προχωρά σε ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Βασίλισσα Αλία του Αμμάν έως και την Πέμπτη, 8 Αυγούστου.

Οι επιβάτες, με πτήσεις έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου από και προς Βηρυτό, Τελ Αβίβ και Αμμάν, μπορούν να καλέσουν στο (+30) 210 6261000 και να προχωρήσουν σε αλλαγή ή ακύρωση των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος ή μέσω του aegeanair.com να κάνουν αίτηση για Credit Voucher ή Επιστροφή Χρημάτων.

Η AEGEAN αξιολογεί διαρκώς τις εξελίξεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αεροπορικών αρχών και προχωρά αναλόγως σε προσαρμογές του προγράμματός της για τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aegeanair.com

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Συνελήφθη ένας ακόμη ανώτερος αξιωματούχος του Υπ. Άμυνας ως ύποπτος απάτης

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το Ισραήλ διέταξε την κατάσχεση 24 εκατ. ευρώ από φορολογικά έσοδα της Παλαιστίνης Αρχής

gazzetta
gazzetta reader insider insider