Attica Bank-Παγκρήτια: Εγκαίνια του πρώτου πεντάστερου ξενοδοχείου στη Χίο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Attica Bank-Παγκρήτια: Εγκαίνια του πρώτου πεντάστερου ξενοδοχείου στη Χίο
Εγκαινιάστηκε στη Χίο, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, το «Pearl Island».

Εγκαινιάστηκε στη Χίο, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, το «Pearl Island», η πρώτη πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων του νησιού. Το έργο πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης της πρώην Παγκρήτιας Τράπεζας, η οποία πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο φιλόδοξο εγχείρημα, που ενισχύει το αποτύπωμα της Χίου στον διεθνή τουριστικό χάρτη.

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου, του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότη Μηταράκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου της Attica Bank, κ. Αντώνη Βαρθολομαίου, και του επιχειρηματία κ. Μαρκέλλου Καλλιμασιά, στον οποίο ανήκει η ξενοδοχειακή μονάδα. Το παρόν έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής ζωής του νησιού.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα καλύπτει μια υπαρκτή ανάγκη που είχε η Χίος για να αναπτύξει το τουριστικό της προϊόν μέσα από την παροχή προτύπων υψηλής φιλοξενίας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως η Παγκρήτια Τράπεζα στήριξε την ιδιωτική πρωτοβουλία με τη χρηματοδότηση αυτού του έργου, έτσι και η νέα τράπεζα που έχει δημιουργηθεί μετά τη συγχώνευση με την Attica Bank και αποτελεί πλέον τον 5ο τραπεζικό πυλώνα στη χώρα, με την ισχυρή κεφαλαιακή της βάση, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της επιχειρηματικότητας στο νησί, πιστεύοντας στις τεράστιες δυνατότητές του για ανάπτυξη και οικονομική πρόοδο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ηρακλής ΙΙΙ»: Τελευταίος γύρος εξυγίανσης των τραπεζών με δύναμη πυρός κρατικές εγγυήσεις 3 δισ. ευρώ

Εκρηκτική ζήτηση για το «πράσινο» ομόλογο της Eurobank - Πάνω από 4 δισ. οι προσφορές, άντληση 850 εκατ.

Γίνεται της αναβαθμίσεως – Περισσότερες εγγυήσεις για τα κόκκινα - Οι άδειες της Επιτροπής

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider