Rightmove: Τέταρτο «όχι» στον Μέρντοχ - Απέρριψε τα 8,29 δισ. δολ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Rightmove: Τέταρτο «όχι» στον Μέρντοχ - Απέρριψε τα 8,29 δισ. δολ.
Συνεχίζει να απορρίπτει τις προτάσεις εξαγοράς του Ρούπερτ Μέρντοχ, η Rightmove, κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν υποκύπτει στις προτάσεις εξαγοράς του Ρούπερτ Μέρντοχ, η Rightmove, κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως είναι «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα ανακοίνωσε πως δεν αποδέχθηκε βελτιωμένη πρόταση 8,29 δισ. δολαρίων από την αυστραλιανή εταιρεία ακίνητης περιουσίας REA Group (REA.AX), που ανήκει στον Μέρντοχ, αναφέροντας ότι και η τέταρτη προσφορά υποτιμά την αξία της εταιρεία, όπως επισημαίνει το Reuters.

Η τελευταία πρόταση από τον Όμιλο REA, ο οποίος ανήκει κατά 62% στην Murdoch's News Corp, ήταν 781 πένες ανά μετοχή, μια αύξηση περίπου 3% σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά.

Η Rightmove είπε ότι το διοικητικό της συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη τις απόψεις των μετόχων και εξέτασε τις θέσεις του προέδρου και της διευθυντικής ομάδας της REA, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τελευταία πρόταση παρέμενε «μη ελκυστική» και «συνεχίζει να υποτιμά ουσιαστικά τη Rightmove».

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τα συμφέροντα των μετόχων θα εξυπηρετούνταν καλύτερα μέσω της εκτέλεσης του αυτόνομου στρατηγικού της σχεδίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Stellantis: Υποβαθμίζει το guidance για ολόκληρο το έτος - «Βουτιά» της μετοχής άνω του 13%

ΔΕΗ: Είσοδος στις ηλεκτρονικές πληρωμές 

Real Consulting: Αυξημένα έσοδα και κέρδη το α' εξάμηνο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider