ΔΕΗ: Είσοδος στις ηλεκτρονικές πληρωμές 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΗ: Είσοδος στις ηλεκτρονικές πληρωμές 
Ίδρυση της θυγατρικής DEI e-Money Services, που θα λειτουργεί ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος.

Την είσοδό της στις ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιεί η ΔΕΗ, ιδρύοντας τη θυγατρική DEI e-Money Services, η οποία θα λειτουργεί ως ίδρυμα ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος, όπως αναφέρεται στη σχετική καταχώριση στο ΓΕΜΗ, με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της Κωτσόβολος στον τομέα, η εξαγορά της οποίας ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, η ΔΕΗ επεκτείνεται στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών των πελατών της. Υπενθυμίζεται ότι μόνο στον ενεργειακό κλάδο, η εταιρεία κατέχει ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 5 εκατ. καταναλωτών στην Ελλάδα και περίπου 3,1 εκατ. στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την καταχώριση στο ΓΕΜΗ, η DEI e-Money Services θα αναλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες που επιτρέπουν τις τοποθετήσεις μετρητών σε λογαριασμό πληρωμών, καθώς και όλες τις δραστηριότητες που απαιτούνται για την τήρηση λογαριασμού πληρωμών, (β) υπηρεσίες που επιτρέπουν τις αναλήψεις μετρητών από λογαριασμό πληρωμών, καθώς και όλες οι δραστηριότητες που απαιτούνται για την τήρηση λογαριασμού πληρωμών, (γ) την εκτέλεση πράξεων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κεφαλαίων σε λογαριασμό πληρωμών που τηρείται στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών του χρήστη ή σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιδότηση για μπαταρίες: Νέο κονδύλι 160 εκατ. από τα φωτοβολταϊκά για επιχειρήσεις - Τον Οκτώβριο οι αιτήσεις

Καταπατημένα ακίνητα δημοσίου: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τα βήματα, το τίμημα και οι εκπτώσεις

Αττική Οδός: Τι προβλέπει η νέα σύμβαση για διόδια και αναπροσαρμογές

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider