Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Σύντομα ο νέος κύκλος προγράμματος 45+ για επανένταξη γυναικών στην αγορά εργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Σύντομα ο νέος κύκλος προγράμματος 45+ για επανένταξη γυναικών στην αγορά εργασίας
«Μετά τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος 45+ που υλοποιήσαμε με την Microsoft Hellas για την υποστήριξη της επανένταξης των γυναικών στην αγορά εργασίας, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σύντομα έναν νέο κύκλο» δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

«Μετά τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος 45+ που υλοποιήσαμε με την Microsoft Hellas για την υποστήριξη της επανένταξης των γυναικών στην αγορά εργασίας, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σύντομα έναν νέο κύκλο» δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων Compliance Awards μιλώντας στην τελετή απονομής των βραβείων που διοργάνωσε η Boussias eventsκαι ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ).

Στη συνέχεια η κα Εφραίμογλου αναφέρθηκε στο έργο του ΕΒΕΑ που στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. «Έχουμε συστήσει ειδικές επιτροπές, όπως αυτή για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τη σύγχρονη διακυβέρνηση, η οποία επεξεργάζεται σχετικό οδηγό με καλές πρακτικές, καθώς και η επιτροπή για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε τις μικρομεσαίες, ειδικά, επιχειρήσεις με γνώση και εργαλεία, που θα τις βοηθήσουν να προσαρμόσουν τις λειτουργίες τους στις μελλοντικές προκλήσεις» τόνισε η ίδια.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κα Εφραίμογλου τόνισε πως σε ένα περιβάλλον που αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς, η ποιότητα της διακυβέρνησης κάθε οργανισμού, θα γίνεται όλο και πιο καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξή του. «Έχουμε κάθε λόγο να αναδείξουμε τη κανονιστική συμμόρφωση σε αναπόσπαστο μέρος ενός σύγχρονου προτύπου διακυβέρνησης, μιας υγιούς, βιώσιμης επιχειρηματικής κουλτούρας» κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΙΟΒΕ: Η Βιομηχανία Χάρτου στην Ελλάδα

Η ΔΕΗ στηρίζει για 2η χρονιά την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST® Global – ΔΕΗ Team Greece

Η Faran εισέρχεται στον τομέα της Νευρολογίας με την απόκτηση πρωτότυπων σκευασμάτων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider