KPMG: Φυτεύει 500 δέντρα σε συνεργασία με τη ΜΚΟ WE4ALL

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
KPMG: Φυτεύει 500 δέντρα σε συνεργασία με τη ΜΚΟ WE4ALL
Πάνω από 60 εργαζόμενοι της KPMG έδωσαν το παρών στη δράση δεντροφύτευσης στο Ντράφι της Αττικής

Η KPMG δεσμεύεται έμπρακτα για την προστασία του περιβάλλοντος και για τρίτη χρονιά υποστηρίζει το περιβαλλοντικό έργο της ΜΚΟ WE4ALL, μέσω χρηματοδοτικής υποστήριξης και υλοποίησης δράσεων που ενισχύουν τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα της εταιρείας. Το Φθινόπωρο αποτελεί μια νέα περίοδος φύτευσης δέντρων στην Ελλάδα, γι’ αυτό και την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, περισσότερα από 60 στελέχη της εταιρείας έδωσαν το παρών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής «Ντράφι», μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές του 2022, με στόχο τη φύτευση 500 δέντρων.

Υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της ΜΚΟ WE4ALL, με συντονισμένη προσπάθεια και σε πνεύμα ομαδικό, οι άνθρωποι της KPMG κατάφεραν να φυτέψουν συνολικά 80 κυπαρίσσια, χαρουπιές, βελανιδιές και κάποια θαμνώδη μελισσοκομικά φυτά όπως δεντρολίβανα, για την ενίσχυση της βιοποικιλότητας.

Η εταιρεία επιμένει στην ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της, για να διασφαλίσει ότι οι δράσεις αυτές θα είναι αποτελεσματικές και θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος. Από το 2021, χάρη στην ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της KPMG για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, η KPMG με την ΜΚΟ WE4ALL έχουν συνδράμει στη φύτευση πάνω από 2.000 δέντρων σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα, με αφορμή την δράση δεντροφύτευσης της εταιρείας δήλωσε σχετικά, «Οι πυρκαγιές αποτελούν μια σοβαρή απειλή για το περιβάλλον και την κοινωνία μας. Ως KPMG, αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για τους εργαζομένους μας που, με τη συμμετοχή τους σε δράσεις δεντροφύτευσης, αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η προσφορά μας υπερβαίνει τα όρια της εταιρείας μας και έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα και το περιβάλλον.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε « Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς στην KPMG να επενδύουμε σε δράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινοτήτων. Η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων μας αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον. Μαζί με τη WE4ALL, δημιουργούμε τις βάσεις για μια πιο πράσινη Ελλάδα, ευαισθητοποιώντας τους ανθρώπους μας και προωθώντας τη συνεργασία και τη δράση για ένα καλύτερο αύριο.»

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, Συνιδρυτής & CEO της ΜΚΟ WE4All, δήλωσε «Για μία ακόμα χρονιά δώσαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού στην φύση μαζί με τους ανθρώπους της KPMG, έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ανάκαμψη της συγκεκριμένης περιοχής που έχει πληγεί από πολλαπλές πυρκαγιές. Τα δενδρύλλια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν δύσφλεκτα και ανθεκτικά στις δύσκολες συνθήκες των καιρών μας, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε νερό. Είμαστε περήφανοι για το μεγάλο έργο που έχουμε προσφέρει μέσα από τη συνεργασία μας και θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Minerva: Νέο κατάστημα στην Πάτρα

LAMDA Development-SciCo: Πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών για «έξυπνες» και βιώσιμες πόλεις

Uber: Τρεις νέες υπηρεσίες μετακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider