Ford: Πτώση για τη μετοχή μετά τα μεγέθη 3ου τριμήνου και το νέο guidance κερδών για το 2024

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ford: Πτώση για τη μετοχή μετά τα μεγέθη 3ου τριμήνου και το νέο guidance κερδών για το 2024
Ford - Formula 1
Στο κάτω άκρο του εύρους του guidance τοποθέτησε τα κέρδη της για το 2024 η Ford τη Δευτέρα, καθώς ξεπέρασε οριακά τις προβλέψεις της Wall Street για τις επιδόσεις της το τρίτο τρίμηνο.

Στο κάτω άκρο του εύρους του guidance τοποθέτησε τα κέρδη της για το 2024 η Ford τη Δευτέρα, καθώς ξεπέρασε οριακά τις προβλέψεις της Wall Street για τις επιδόσεις της το τρίτο τρίμηνο, με αποτέλεσμα ενώ η μετοχή της να ολοκληρώνει τις σημερινές διαπραγματεύσεις με κέρδη 2,71%, στις μετασυνεδριακές συναλλαγές να υποχωρεί πάνω από 4,6%.

Η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ επεσήμανε τη Δευτέρα ότι αναμένει πλέον τα EBIT να ανέλθουν στη ζώνη των 10 δισ. δολαρίων. Στο προηγούμενο outlook της προέβλεπε πως τα προσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων και φόρων θα διαμορφώνονται στην περιοχή μεταξύ των 10 με 12 δισ. δολαρίων. Παράλληλα, διατήρησε την πρόβλεψή της για προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές μεταξύ 7,5 και 8,5 δισ. δολαρίων.

Για το τρίτο τρίμηνο η Ford ανακοίνωσε κέρδη 49 σεντς ανά μετοχή, έναντι πρόβλεψης για 47 σεντς, ενώ τα έσοδά της από τις πωλήσεις αυτοκινήτων ανήλθαν σε 43,07 δισ. δολάρια, πάνω από την εκτίμηση για 41,88 δισ. δολάρια. Άλλωστε, η ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται υπό πίεση ήδη μετά από το β' τρίμηνο όπου έχασε τα στοιχήματα της Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider