Καραμούζης: Ορόσημο η ένταξη του νέου TT στον όμιλο της Eurobank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραμούζης: Ορόσημο η ένταξη του νέου TT στον όμιλο της Eurobank

Το ιστορικό λεύκωμα «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Διαρκής προσφορά στην ελληνική κοινωνία» παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη, παρουσία της Διοίκησης της Eurobank και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας.

Το Λεύκωμα που επιμελήθηκε το τμήμα του Ιστορικού Αρχείου της Eurobank, περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό, κείμενα, εικόνες και παλαιές φωτογραφίες, μαθητικές εκθέσεις για την αποταμίευση, ημερολόγια, αφίσες και άλλα σημαντικά τεκμήρια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Περιλαμβάνει επίσης εκτενές ιστορικό χρονολόγιο που παρακολουθεί τα ελληνικά και διεθνή γεγονότα σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, κ. Νικόλαος Καραμούζης, ανέφερε ότι: «Η ένταξη του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον όμιλο της Eurobank αποτέλεσε ένα ορόσημο, πολύ πέρα από τα οικονομικά μεγέθη. Οι κουλτούρες των δύο οργανισμών ήταν πολύ διαφορετικές και ταυτόχρονα απολύτως συμπληρωματικές. Το νήμα που μας ένωσε και έκανε δημιουργική τη συνάντηση δυο ανόμοιων οργανισμών ήταν η διαχρονική δέσμευσή μας να αξιοποιήσουμε και να ενσωματώσουμε σε έναν ενιαίο οργανισμό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των δύο οργανισμών με σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών και καταθετών μας και την αναγνώριση του ρόλου και της σημασίας του ανθρώπινου δυναμικού στην ανάπτυξή του». Τέλος, ο κ. Ν. Καραμούζης ανέδειξε την σημασία του Ιστορικού Αρχείου της Eurobank εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «μόνον οργανισμοί που αναστοχάζονται την ιστορία τους μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider