CNL Capital: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος ο Αλ. Μπένος

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
CNL Capital: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος ο Αλ. Μπένος
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπένος θα παραμείνει ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της, προχώρησε η CNL Capital καθώς ο κ. Αλέξανδρος Μπένος, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό και ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ, σύμφωνα με την από 20 Φεβρουαρίου 2025 επιστολή του, υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του στην εταιρία, με ισχύ από την 17η Μαρτίου 2025.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπένος θα παραμείνει ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή της 17ης Μαρτίου 2025 και κατόπιν σχετικής πρότασης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή του κ. Παναγιώτη Λέκκα ως Αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Εκτελεστικού Μέλους.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Λέκκας διατηρεί τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας.

Κατόπιν των ανωτέρω, το ∆ιοικητικό Συμβούλιο, ανασυγκροτείται σε σώμα ως εξής:

1) Νικόλαος Χλωρός του Γεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ., μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ

2) Παναγιώτης Λέκκας του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

3) Αλέξανδρος Μπένος του Βασιλείου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

4) Δημήτριος Ζουζούκης του Αποστόλου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

5) Νικολέττα Παναγιωτοπούλου του Πάνου, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Η θητεία του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 24.05.2028, παρατεινομένης σύμφωνα με το άρθρο 85, παρ. 1, εδ. γ΄ του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider