Γαλλία: Σταθερός στο 7,1% ο πληθωρισμός για τον Νοέμβριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλλία: Σταθερός στο 7,1% ο πληθωρισμός για τον Νοέμβριο
Ο δείκτης εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων για τον Δεκέμβριο έφτασε τις 102 μονάδες όπως και τον Νοέμβριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια μέτρηση στις 101 μονάδες.

Εντός των αρχικών εκτιμήσεων και σε υψηλό επίπεδο διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός στη Γαλλία για τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η στατιστική αρχή της χώρας (Insee).

Ο -εναρμονισμένος με τις τιμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης- πληθωρισμός σε ετήσιο επίπεδο διαμορφώθηκε στο 7,1%, εντός της αρχικής μέτρησης της Insee και όπως είχαν προβλέψει οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters. Σε μηνιαίο επίπεδο, διαμορφώθηκε στο 0,4% έναντι 0,5% της αρχικής μέτρησης και έναντι 0,5% που ανέμεναν οι αναλυτές.

Ο γενικός πληθωρισμός στη Γαλλία σε ετήσιο επίπεδο διαμορφώθηκε στο 6,2%, εντός της αρχικής μέτρησης και όπως είχαν προβλέψει οι αναλυτές. Σε μηνιαίο επίπεδο διαμορφώθηκε στο 0,3% από 0,4% στην αρχική μέτρηση και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μέτρηση στο 0,4%.

Εξάλλου, ο δείκτης εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων για τον Δεκέμβριο έφτασε τις 102 μονάδες όπως και τον Νοέμβριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια μέτρηση στις 101 μονάδες.

Ο δείκτης εμπιστοσύνης στον κλάδο της μεταποίησης στη Γαλλία διαμορφώθηκε στις 101 μονάδες για τον Δεκέμβριο (όπως και τον Νοέμβριο) ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια μέτρηση στις 100 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αύξηση 16,3% στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Νοέμβριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider