Μήνυμα Μοσκοβισί: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης σύντομα

Γιώργος Ευγενίδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυμα Μοσκοβισί: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης σύντομα

Αποστολή στο Στρασβούργο

Μήνυμα υπέρ της θετικής συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε την Τρίτη ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους, στον διάδρομο του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

«Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Μητσοτάκη, το ίδιο καλή συνεργασία έχουμε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών. Αυτό που θέλουμε είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση», είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων.

Οι δηλώσεις του επιτρόπου Μοσκοβισί έρχονται λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος ύψους 1,4 δισ. ευρώ σε 3,4 εκατομμύρια πολίτες φέτος.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Τσίπρας «με προτεραιότητα στους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, τα 720.000.000 ευρώ θα διανεμηθούν με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης σε 3,4 εκ. συμπολίτες μας. Τα κριτήρια είναι εισοδηματικά, περιουσιακά και κριτήρια οικογενειακής κατάστασης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider