Γεννηματά: Πρόταση μομφής συνολική απέναντι στην κυβέρνηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Πρόταση μομφής συνολική απέναντι στην κυβέρνηση
«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι για να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση, θα πρέπει να έχουμε διερευνητική εντολή τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 

«Εμείς στηρίζουμε πρόταση μομφής συνολική απέναντι στην κυβέρνηση. Παρατήρησα ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να δώσει πλήρη κάλυψη στον Πολάκη. Στην πραγματικότητα ταύτισε το σύνολο των μελών και των υπουργών του, με αυτό το φαινόμενο, ανέφερε αρχικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στον Alpha, συμπληρώνοντας πως «Στην ουσία, ο... πολακισμός χαρακτηρίζει ολόκληρη την κυβέρνηση. Ναι, θα στηρίζαμε την πρόταση μομφής για τον Πολάκη, αν την κατέθετε η ΝΔ. Απορώ, τι σκέφτονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;».

Μιλώντας για την τραγωδία στο Μάτι, που επανήλθε στην επικαιρότητα με το αφιέρωμα του ΣΚΑΙ, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε: «Όλοι παρίσταναν ότι δεν υπήρχαν θύματα. Άκουσα υπουργό να λέει ότι ήταν ασαφή τα μηνύματα. Πόσο ασαφή είναι ένας θάνατος; Δεν υπήρχε ασάφεια. Η κυβέρνηση υποτίμησε τη ζωή των πολιτών και προσπάθησε να υποτιμήσει και τη νοημοσύνη τους».

Τέλος για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε κυβέρνηση μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: «Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι για να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση, θα πρέπει να έχουμε διερευνητική εντολή. Τότε θα επιδιώξουμε μία ισχυρή συμμαχία. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με τις δεσμεύσεις Τσίπρα. Πρέπει να αλλάξει. Να σχεδιάσουμε ένα σχέδιο με ελληνική ταυτότητα και γραφή. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί άλλο να ανταποκριθεί. Η ανάπτυξη δεν έχει πάρει μπροστά, επενδύσεις δεν έρχονται και όλα δείχνουν ότι το πρόγραμμα Τσίπρα τον εξυπηρετεί μόνο για να παρατείνει λίγο την παρουσία του στην καρέκλα και να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών.

Το μεγάλο έλλειμμα είναι αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης και γι' αυτό ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό η κυβέρνηση Τσίπρα».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider