Μητσοτάκης: Δεν κόβεται κανένα επίδομα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Δεν κόβεται κανένα επίδομα
Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος, δεσμεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβεβαιώσεις πως «δεν θα κοπεί κανένα επίδομα», παρείχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα τα επιδόματα. Δεν θα κοπεί τίποτα», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι η απάντηση στη φτώχεια είναι οι δουλειές.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το έκτακτο επίδομα που δινόταν τα Χριστούγεννα στους συνταξιούχους και το έδωσε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας ως «13η σύνταξη», θα δοθεί εκ νέου στο τέλος του 2020.

Επίσης, τόνισε ότι οι μειώσεις φόρων θα ισχύσουν από το 2020, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθούν οι φόροι κληρονομιάς. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα υπάρξει συνολική πολιτική για την ακίνητη περιουσία, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά μέσο όρο 30% ή και τα κίνητρα για ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων.

Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος, απάντησε στη συνέχεια, ερωτηθείς σχετικά.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως «είναι νωρίς να γίνει συζήτηση για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Θα μιλήσω και γι' αυτό το θέμα και για το πρόσωπο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος του έτους», ανέφερε. Όπως πρόσθεσε, το όνομα του επιτρόπου που θα προτείνει θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider