Βρούτσης: 223.000 συντάξεις δεν έχουν επανυπολογιστεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρούτσης: 223.000 συντάξεις δεν έχουν επανυπολογιστεί
Στις εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο ξεπερνούν τις 470 χιλιάδες.

Το λόγο που καθυστερεί η έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων εξήγεισαι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει επανυπολογισμός, σε περίπου 223.000 συνταξιούχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης, ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε και στις εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, ξεπερνούν τις 470 χιλιάδες.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια ακόμη το πόσες είναι. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες, σίγουρα περνάνε τις 470.000 οι συνολικές εκκρεμότητες σε κύριες ή επικουρικές συντάξεις, από αυτές οι 65 χιλιάδες είναι οι συντάξεις χηρείας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Ερωτηθείς για τα αναδρομικά των συνταξιούχων που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Γιάννης Βρούτσης εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά στο πλαίσιο της δημοσιονομικής δυνατότητας της χώρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider