Τουρκία: Σίγουρος για τη νίκη στις εκλογές ο Ερντογάν - «Καμία αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τουρκία: Σίγουρος για τη νίκη στις εκλογές ο Ερντογάν - «Καμία αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης»
Τη βεβαιότητά του για τη νίκη του στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου επανέλαβε από την Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τη βεβαιότητά του για τη νίκη του στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου επανέλαβε από την Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην τελετή έναρξης των εργασιών για τη δημιουργία του Οικονομικού Κέντρου Κωνσταντινούπολης, το οποίο θα στεγάσει τράπεζες, εταιρείες ξενοδοχεία κι εμπορικά κέντρα.

Σύμφωνα με την Κρατική Τηλεόραση, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση τόσο του ίδιου όσο και του κόμματός του στην αναμέτρηση της 14ης Μαΐου. «Ως πολιτικός που κρατά τον παλμό της πλατείας στα 40 χρόνια της ζωής του, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

«Το ταξίδι της οικονομικής ανάπτυξης δεν θα διακοπεί. Ο λαός μας, που γνώριζε την Τουρκία πριν από το 2002, δεν θα επιτρέψει να επιστρέψει από τα δημοκρατικά και οικονομικά κέρδη που απέκτησε πληρώνοντας το τίμημα όταν χρειαστεί. Το έθνος μας θα ξεκινήσει τον αιώνα της Τουρκίας λέγοντας bismillah (Στο όνομα του Αλλάχ)», συνέχισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, αναφέροντας πως «σε 27 ημέρες, θα πάμε στις κάλπες και θα πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον της Τουρκίας. Θα κάνουμε μια σημαντική επιλογή όχι μόνο μεταξύ υποψηφίων, κομμάτων και συμμαχιών, αλλά και μεταξύ δύο διαφορετικών αντιλήψεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Πάνω από 130.000 πολίτες θα ψηφίσουν εκτός των πόλεων όπου διέμεναν πριν από τους σεισμούς

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει εάν δόθηκε άδεια εξαγωγής του Predator στο Σουδάν

Αναβλήθηκε για 48 ώρες η εκτόξευση του Starship - «Επιβεβαιώθηκε» ο Μασκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider