Γ. Τσίπρας: Μας έφτυσαν, δεν βρέχει - Τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γ. Τσίπρας: Μας έφτυσαν, δεν βρέχει - Τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε
«Η περίοδος της παιδικής χαράς τελειώνει με ένα χαστούκι. Μας έφτυσαν, δεν βρέχει. Το χαστούκι είναι η τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις στις αιτίες της ήττας του κόμματός του.

«Η περίοδος της παιδικής χαράς τελειώνει με ένα χαστούκι. Μας έφτυσαν, δεν βρέχει. Το χαστούκι είναι η τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

«Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο δεν είναι μόνο τα κανάλια και οι καναλάρχες. Είναι κυρίως η απογοήτευση, επιφύλαξη, τσαντίλα πολλών διαφορετικών κοινωνικών "φυλών" για πλευρές της πολιτικής μας και πριν και μετά το 2019. Για πολλές πλευρές από αυτές έχει δίκιο ο κόσμος και όχι εμείς. Η αυτοαναφορικότητα και αλαζονεία απέναντί του δεν αποτελεί απάντηση, είναι ό,τι χειρότερο. Η άρνηση ακόμη και να δούμε σε τι συνίσταται το διαβόητο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο είναι στρουθοκαμηλισμός. Και το πληρώσαμε. Αυτά και άλλα πολλά μετά τις δεύτερες εκλογές. Προέχει η μάχη των επόμενων εκλογών. Δεν είναι χαμένη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η αυτοδυναμία Μητσοτάκη κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι. Χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Με όλες μας μας τις δυνάμεις. Το δίλλημα δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη ή Αλέξης Τσίπρας και αλλαγή πολιτικής παραμένει αντικειμενικά το επίδικο των εκλογών, παρά τη συντριβή. Δεν έφταιξε το επίδικο ούτε απέκτησε ξαφνικά ρεύμα ο Μητσοτάκης. Άλλα έφταιξαν. Με όλες μας τις δυνάμεις!» επεσήμανε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κουμουνδούρου

Ποιες χώρες του εξωτερικού «έβγαλαν» ΣΥΡΙΖΑ

Υπερδιπλάσια η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ σε Βόρειο και Νότιο Τομέα Αθηνών - Μικρότερο το χάσμα στον Δυτικό Τομέα

gazzetta
gazzetta reader insider insider