Σταϊκούρας: «Ενισχύουμε τα ΜΜΜ με νέα οχήματα και προσλήψεις προσωπικού»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σταϊκούρας: «Ενισχύουμε τα ΜΜΜ με νέα οχήματα και προσλήψεις προσωπικού»
«Σε συνθήκες διαφάνειας, αντικειμενικότητας, δικαιοσύνης και παραγωγικότητας όλων των δομών του τομέα» όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

«Ενισχύουμε τα ΜΜΜ με νέα οχήματα και προσλήψεις προσωπικού» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Political».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε πως «την περίοδο που άνοιξε, με την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, εστιάζουμε στη συνεχή προώθηση, συμπλήρωση και αναβάθμιση των συστημάτων υποδομών και μεταφορών της χώρας, με έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητά τους, στην αποδοτικότητα της αξιοποίησης των χρησιμοποιούμενων πόρων σε συνθήκες διαφάνειας, αντικειμενικότητας, δικαιοσύνης και παραγωγικότητας όλων των δομών του τομέα».

Ακόμα, ο υπουργός ανέλυσε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις σε σχέση με τον ΟΣΕ, την Αττική Οδό, το Μετρό Θεσσαλονίκης, την ανανέωση του στόλου των αστικών συγκοινωνιών, την ηλεκτροκίνηση, μίλησε και για την πορεία των εμβληματικών έργων στον ΒΟΑΚ και τη γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας, ενώ σχολίασε επίσης το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα σε σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Γενικώς, η αξιωματική αντιπολίτευση επιτελεί έναν θεσμικό ρόλο αναγκαίο για τη λειτουργία του πολιτεύματος και είναι γεγονός ότι μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο, ενώ προσφέρει ευκαιρίες στην Κυβέρνηση να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της. Στην παρούσα φάση το εκλογικό αποτέλεσμα πυροδότησε εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι και προσδοκώ να βρει το δρόμο, που θα είναι επωφελής για τη χώρα και τους πολίτες της» σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για ψήφο αποδήμων: Στοίχημα αξιοπιστίας η στάση των κομμάτων και των βουλευτών

Μητσοτάκης: Θα αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατόν καινούργια Canadair

Γεωργιάδης για 46χρονο διανομέα: Η τραγωδία στην Χαλκίδα δεν είναι ο κανόνας

gazzetta
gazzetta reader insider insider