Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω - Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω - Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία
«Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης

«Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναφέρει ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε: «Μην τα παρατήσεις», Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».

«Σας το είπα και το εννοούσα. Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει και προσθέτει ότι «τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα - αλλά πλέον και η Ευρώπη. Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι».

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ» και αναφέρει καταληκτικά: «Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση δεν κατάλαβε τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ - Τι βρέθηκε στο επίκεντρο

Χατζηδάκης: Σε φάση αποκλιμάκωσης ο πληθωρισμός - Η μάχη συνεχίζεται

gazzetta
gazzetta reader insider insider