ΣΥΡΙΖΑ: Επτά μέλη καταψήφισαν την εισήγηση Κασσελάκη για την Κεντρική Επιτροπή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Επτά μέλη καταψήφισαν την εισήγηση Κασσελάκη για την Κεντρική Επιτροπή
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του καταψήφισαν το κείμενο της εισήγησης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για την πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία συνεδριάζει το Σάββατο.

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του καταψήφισαν το κείμενο της εισήγησης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για την πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία συνεδριάζει το Σάββατο.

Τα μέλη που καταψήφισαν την εισήγηση για την πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι οι Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νίκος Θεοχαρόπουλος, η Ζωή Καρκούλια, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και η Ελένη Συμεωνίδου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κείμενο της εισήγησης.

Από την συνεδρίαση απουσίασαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, οποίος νοσηλεύεται μετά από ελαφρύ έμφραγμα, και ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τα κομματικά όργανα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσερχόμενος στη συνεδρίαση έσπευσε να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της «Αυγής» που πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης της αναστολής του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσκάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων να συζητήσουν εκτενέστερα αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η δέσμευσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας ισχύει στο ακέραιο

Χατζηδάκης: Νέες δράσεις για το δημογραφικό και αλλαγές στα επιδόματα – Προχωρά η «κοινωνική αντιπαροχή»

Κεραμέως: Eνεργοποιεί τον διάλογο με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους

gazzetta
gazzetta reader insider insider