Λάιεν για Μέση Ανατολή: Τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λάιεν για Μέση Ανατολή: Τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα
Την έντονη καταδίκη της για τη χθεσινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φν ντερ Λάιεν.

Την έντονη καταδίκη της για τη χθεσινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φν ντερ Λάιεν επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα και κλιμακώνουν τις εντάσεις σε μια ήδη εξαιρετικά ασταθή κατάσταση.

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη χθεσινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ» δήλωσε σήμερα, αναφέροντας παράλληλα ότι τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα και κλιμακώνουν τις εντάσεις σε μια ήδη εξαιρετικά ασταθή κατάσταση.

«Προτρέπω όλα τα μέρη να προστατεύσουν τη ζωή αθώων πολιτών», αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να ζητά κατάπαυση του πυρός πέρα από τα σύνορα με τον Λίβανο και στη Γάζα και για την απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο», καταλήγει.

Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το timing της ιρανικής επίθεσης στο Ισραήλ: Τα διλήμματα - Οι επόμενες κινήσεις

Deutsche Bank: Κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή - Τα 3+1 εφιαλτικά σενάρια για τις τιμές πετρελαίου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider