Οικονόμου: Μόνος δρόμος σωτηρίας για τον Βοτανικό το Logistics Park στην Φυλή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Μόνος δρόμος σωτηρίας για τον Βοτανικό το Logistics Park στην Φυλή
Επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου στα πρακτορεία διαμεταφορών στον Βοτανικό

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, επισκέφτηκε τα πρακτορεία διαμεταφορών στον Βοτανικό, με στόχο να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών συναντήθηκε με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (Π.Ε.Ε.Δ), ενώ πραγματοποίησε περιήγηση σε πολλά πρακτορεία, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους σε αυτά, καθώς και να δει από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις συνθέτουν μια εικόνα που απέχει από τα πρότυπα ενός καλά οργανωμένου χώρου logistics και για αυτό το λόγο υλοποιείται το μεγάλο έργο της μεταφοράς.

Αναγνωρίζοντας την δυσκολία της κατάστασης, ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Απαιτείται άμεση και οργανωμένη αντιμετώπιση της άκρως προβληματικής αυτής κατάστασης. Το Logistics Park στην Φυλή είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας για τον Βοτανικό αλλά και η προοπτική και η εξέλιξη για το μέλλον των logistics στην χώρα, που θα δώσει μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην χώρα. Δεν θα χάσουμε ούτε στιγμή μέχρι να επιτύχουμε το στόχο της μετεγκατάστασης των επιχειρήσεων διαμεταφορών από τον Βοτανικό στην Φυλή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider