ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμπονται στο πειθαρχικό Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Γκλέτσος για «ακραίες τοποθετήσεις»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμπονται στο πειθαρχικό Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Γκλέτσος για «ακραίες τοποθετήσεις»
Στον ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται η εσωκομματική αντιπαράθεση ενόψει του συνεδρίου του κόμματος το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου. Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Όλγας Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολου Γκλέτσου για «ακραίες τοποθετήσεις».

Κλιμακώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ η εσωκομματική αντιπαράθεση ενόψει του συνεδρίου του κόμματος το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου, αφού η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε χθες την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Όλγας Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολου Γκλέτσου.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, σε ανάρτησή της, η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της ΚΕ, αναφέρει ότι τα τρία στελέχη παραπέμφθηκαν χθες «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων », ώστε η Επιτροπή Δεοντολογίας «να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».

Πλέον φουντώνουν τα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου που - όπως έχει ανακοινωθεί - θα κληθεί να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την προεδρία.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου και η εκλογή προέδρου στις 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider