«Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν στον δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης, θα ήταν όμως προτιμότερο όταν μιλούν για ‘κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας' να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.
Τονίζουν ότι «ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αλλά και σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και τώρα το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μην τοποθετείται, καθαρά και χωρίς αστερίσκους, στις θεσμικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επόμενης συνταγματικής αναθεώρησης.
Για παράδειγμα, ας μας πουν στο ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα συνεννοηθούν μεταξύ τους, εάν αποδέχονται την πρόταση της κυβέρνησης για αναθεώρηση του άρθρου 16 σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ή πρόκειται να επαναλάβουν την προ 20ετίας ‘κυβίστηση', αρνούμενοι να υπερψηφίσουν μία μεταρρύθμιση που μόνο οφέλη έχει για τους νέους μας, το εκπαιδευτικό μας σύστημα και συνολικά για τη χώρα».
«Η κυβέρνηση των fake news να καταγγέλλει άλλους για fake news μοιάζει με ανέκδοτο»
Με σχόλιο του Γραφείου Τύπου, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απάντησε στους κυβερνητικούς κύκλους που σχολίασαν προηγούμενη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Όπως πάντα οι κυβερνητικοί κύκλοι δεν απαντούν επί της ουσίας, αλλά με ύβρεις προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.
Η κυβέρνηση των fake news να καταγγέλλει άλλους για fake news μοιάζει με ανέκδοτο», τονίζει στην απάντησή της η Χαριλάου Τρικούπη.
Σημειώνει, ακόμη, πως «πλέον δεν γελάει κανείς με τον πολιτικό κατήφορο της Νέας Δημοκρατίας».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ