Private Jet Villa: Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο μέσα σε ένα Boeing μόλις προσγειώθηκε στο Μπαλί

Ένα εγκαταλειμμένο Boeing 737 μετατρέπεται σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα στο Μπαλί. Όταν ολοκληρωθεί, το μεταμορφωμένο τζετ θα προσφέρει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, πισίνα υπερχείλισης, πλαϊνή βεράντα, ακόμη και ένα ελικοδρόμιο και θα νοικιάζεται για 7.300 δολάρια τη βραδιά.
Private Jet Villa: Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο μέσα σε ένα Boeing μόλις προσγειώθηκε στο Μπαλί

Ένα «συνταξιοδοτημένο» Boeing 737 που ήταν κάποτε μέρος του στόλου της ανενεργής πλέον Mandala Airlines, μεταμορφώθηκε σε ιδιωτική βίλα διακοπών στην Ινδονησία. Το παλιό τζετ, το οποίο βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, έχει «προσγειωθεί» στην άκρη ενός γκρεμού, περίπου 150 μέτρα πάνω από την παραλία Nyang Nyang του Μπαλί.

Διαβάστε ακόμα: Nobu Hotel Marrakech - Η διάσημη αλυσίδα εισβάλει στην Αφρική με ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Μαρόκου

Όταν ολοκληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στους επόμενους μήνες, το ανακαινισμένο αεροπλάνο θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για περίπου 7.300 δολάρια τη βραδιά.

Εικόνα

Υπεύθυνοι για την τολμηρή αυτή κίνηση είναι ο επιχειρηματίας και λάτρης των ταξιδιών Φίλιξ Ντεμίν, ο οποίος ηγείται της κατασκευής, μαζί με τον επενδυτή Αλεξάντερ Λεμπέντεβ. Ο Ντεμίν, άλλωστε, έχει απόλυτη γνώση της αγοράς, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει άλλα τρία ξενοδοχεία στο Μπαλί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Business Insider, μετά την εξασφάλιση αδειών από την τοπική κυβέρνηση, χρειάστηκε μια εβδομάδα για να μεταφερθεί το αεροπλάνο στη σημερινή του θέση, ενώ το σκάφος έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί και να ξανασυναρμολογηθεί επιτόπου.

Για να μετατραπεί ο χώρος σε κατάλυμα, το αεροσκάφος έπρεπε να απογυμνωθεί από όλες τις θέσεις και τον εξοπλισμό του. Ουσιαστικά, αφαιρέθηκαν όλα εκτός από την άτρακτο (και τα φινιστρίνια), που είναι και τα μόνα στοιχεία που θυμίζουν... αεροπλάνο.

A post shared by Private Jet Villa by Hanging Gardens (@privatejetvilla)

Η μινιμαλιστική σχεδίαση ανέλαβε να γεμίσει με κομψότητα το κενό εσωτερικό. Μια απόδοση του τζετ που έγινε βίλα δείχνει το πρώην πιλοτήριο να έχει μετατραπεί σε ένα κομψό μπάνιο με κυκλική πέτρινη μπανιέρα. Στους υπόλοιπους χώρους έχουν προβλεφθεί μια κουζίνα, μια τραπεζαρία, ένα άλλο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Στους εξωτερικούς χώρους, ένα από τα φτερά φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί σε βεράντα με μαγευτική θέα, ένα σκηνικό που επίσης μπορεί να απολαύσει κανείς από την παρακείμενη πισίνα υπερχείλισης και τις ξαπλώστρες.

Εικόνα

Όσον αφορά στις παροχές, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη υπηρεσία ρεσεψιόν και ακριβώς επειδή το αεροπλάνο δεν μπορεί πλέον να απογειωθεί, υπάρχει ακόμη και ελικοδρόμιο, ώστε να μην στερηθείτε την εναέρια πρόσβαση.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και φυσικά κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Private Jet Villa by Hanging Gardens Air στον ιστότοπο Expedia.