Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Μετακομίζουν σε μια έπαυλη 1.390 τετραγωνικών αξίας 34,5 εκατ. δολαρίων

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Μετακομίζουν σε μια έπαυλη 1.390 τετραγωνικών αξίας 34,5 εκατ. δολαρίων

Έπειτα από δύο χρόνια συνεχούς αναζήτησης ακινήτου, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ότι βρήκαν την ιδανική βίλα για να στεγάσουν τον –ξαναζεσταμένο- έρωτά τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, η νέα έπαυλη 34,5 εκατ. δολαρίων των νεόνυμφων βρίσκεται σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο κτήμα στο Pacific Palisades, μια πολυτελή γειτονιά του Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμα: Τζένσον Μπάτον - Το κτήμα του πρωταθλητή της Formula 1 στην Καλιφόρνια μόλις βγήκε στην αγορά για 2,5 εκατ. δολάρια

Με επτά υπνοδωμάτια και πολλά μπάνια στα 1.390 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης, το ακίνητο διαθέτει άφθονο χώρο για τους «Bennifer» και την παρέα τους. Σχεδιασμένο από την τοπική εταιρεία Ken Ungar Architect, το σπίτι που χτίστηκε μόλις πέρυσι δεν έχει ακόμη επίσημα μεταβιβαστεί, επομένως το ποσοστό της έκπτωσης που διαπραγματεύτηκαν οι αγοραστές παραμένει άγνωστο.

Εικόνα

Το κομψό σπίτι που περιγράφεται στην αγγελία πώλησης ως «παραδοσιακό, σε στυλ Χάμπτονς», καλύπτεται από το δρόμο από ψηλούς τοίχους και φράκτες. Τεράστια πλατάνια περικυκλώνουν τη βουκολική ιδιοκτησία, η οποία καλωσορίζει τους επισκέπτες με μια αυλή ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει επίσης ένα κλιματιζόμενο γκαράζ έξι αυτοκινήτων.

Εικόνα

Στο εσωτερικό, το αρχοντικό διαθέτει δάπεδα από μασίφ ξύλο και μια απαλή ουδέτερη χρωματική παλέτα σε όλους τους χώρους. Το φυσικό φως πλημμυρίζει τα σαλόνια και τις τραπεζαρίες που διαθέτουν τζάκι, ενώ η βιβλιοθήκη έχει άμεση πρόσβαση σε ένα στεγασμένο αίθριο, ιδανικό για δείπνο στο ύπαιθρο και διασκέδαση. Επίσης, υπάρχει αίθουσα προβολής, γυμναστήριο, κάβα και ένα σπα.

Εικόνα

Το κτήμα περιλαμβάνει τέσσερις κουζίνες: μια γκουρμέ κουζίνα και ξεχωριστή κουζίνα με πάσο στην κύρια κατοικία, καθώς και μια πλήρως υπαίθρια κουζίνα που εξυπηρετεί τις συγκεντρώσεις στους σκιερούς κήπους. Η τέταρτη κουζίνα βρίσκεται στον ανεξάρτητο ξενώνα, ο οποίος διαθέτει επίσης δικό του σαλόνι, τραπεζαρία και σουίτα υπνοδωματίου.

Εικόνα

Όσον αφορά την κύρια κατοικία, περιλαμβάνει συνολικά έξι υπνοδωμάτια, με την πολυτελή κύρια σουίτα να περιλαμβάνει καθιστικό, διπλά μπάνια, διπλές ντουλάπες και μπαλκόνι με θέα στην καταπράσινη αυλή. Έξω, μια πισίνα με σκούρο πυθμένα περικλείεται από ένα μεγάλο αίθριο και περιποιημένο γρασίδι.

Εικόνα

Το «χρυσό» ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει ήδη προετοιμαστεί για την πολυδιαφημισμένη μετακόμιση. Η Λόπεζ, 53 ετών, έχει ήδη βγάλει προς πώληση το δικό της σπίτι που μοιάζει με θέρετρο στο Bel Air, για 42 εκατ. δολάρια. Ο 50άρης Άφλεκ πούλησε ήδη πέρυσι το εργένικο σπίτι του στο Palisades για 28 εκατ. δολάρια.