Mission To Moonshine Gold Bioceramic Watch: OMEGA και Swatch προσθέτουν ένα 12ο ρολόι στη σειρά MoonSwatch

Το νέο MoonSwatch «Mission To Moonshine» Gold προσγειώθηκε επίσημα. Το 12ο μέλος της σειράς MoonSwatch που λάνσαραν πέρυσι OMEGA και Swatch κυκλοφορεί προς το παρόν σε τέσσερα μόνο σημεία του πλανήτη και είναι ήδη συλλεκτικό κομμάτι.
Mission To Moonshine Gold Bioceramic Watch: OMEGA και Swatch προσθέτουν ένα 12ο ρολόι στη σειρά MoonSwatch

Ήταν περίπου την ίδια εποχή πέρυσι, όταν OMEGA και Swatch ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κυκλοφορήσουν μια σειρά ρολογιών που ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες του 2022. Αναφερόμαστε στα Speedmaster Moonswatch, μια 11άδα αντιγράφων του OMEGA Speedmaster με βιοκεραμική θήκη, θέμα τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τιμή ασύγκριτα χαμηλότερη από εκείνη ενός κανονικού OMEGA Speedmaster Moonwatch.

Διαβάστε ακόμη: OMEGA Seamaster Diver 300M 60 Years of James Bond - Δύο νέα εντυπωσιακά ρολόγια για τα 60ά γενέθλια του 007

Και ενώ η αρχική έκδοση φαίνεται να προκάλεσε αρκετό θόρυβο, το δίδυμο της ωρολογοποιίας που ανήκει στον όμιλο Swatch Group, επέλεξε τώρα να δημιουργήσει μια νέα προσθήκη στη συλλογή MoonSwatch με το ρολόι OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission To Moonshine Gold Bioceramic Watch.

Λόγω της ύπαρξης του μοντέλου Moonshine Gold Speedmaster της OMEGA, περιμέναμε η 12η προσθήκη στη σειρά MoonSwatch να διαθέτει μια θήκη που είτε θα ήταν κατασκευασμένη από γνήσιο χρυσό είτε θα ήταν απλά φινιρισμένη σε μεταλλική χρυσή απόχρωση, με ένα μαύρο καντράν που θα κάνει αντίθεση στο χρυσό σύνολο.

Εικόνα

Στην πραγματικότητα, αυτό που Swatch και OMEGA δημιούργησαν είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή του υπάρχοντος «Μission to the Moon» της σειράς MoonSwatch στο οποίο έχει απλά αντικατασταθεί ο απλός δείκτης δευτερολέπτων με έναν χρυσό.

Ωστόσο, αντί να είναι απλώς επικαλυμμένος με χρυσό χρώμα, ο δείκτης δευτερολέπτων του χρονογράφου έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας χρυσό OMEGA Moonshine -μια γνήσια χρυσή κατασκευή που προέρχεται από ανακυκλωμένες χρυσές κάσες ρολογιών της Swatch Group.

Εικόνα

Μάλιστα, προς ενίσχυση του «σεληνιακού» θέματος, το ρολόι φέρεται να κατασκευάστηκε σε πανσέληνο, τον Φεβρουάριο του 2023. Επιπλέον, κάθε ρολόι πωλείται σε ειδικό κουτί παρουσίασης και με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Φυσικά, ο χρυσός δευτερολεπτοδείκτης έχει επηρεάσει αναπάντεχα την τιμή του MoonSwatch, με το μοντέλο να υπερηφανεύεται για υψηλότερη προτεινόμενη τιμή πώλησης από τον κατασκευαστή σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Η Swatch έχει ταυτόχρονα επισημάνει ότι η νέα κυκλοφορία δεν θα αντικαταστήσει το υπάρχον «Mission to the Moon» MoonSwatch, το οποίο θα παραμείνει στην παραγωγή.

Με τιμή περίπου 300 ελβετικά φράγκα (302 ευρώ περίπου), το OMEGA x Swatch MoonSwatch Mission To Moonshine Gold είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε τέσσερις τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο: την Paradeplatz στη Ζυρίχη, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο, στην Piazza Affari στο Μιλάνο και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ