Helicopter Glamping: Ξεχάστε σκηνές και τροχόσπιτα - Μπορείτε πλέον να κάνετε κάμπινγκ σε ελικόπτερα

Κάμπινγκ πέντε αστέρων υπόσχεται μια εταιρεία στην Καλιφόρνια, η οποία μετατρέπει παροπλισμένα ελικόπτερα σε πολυτελείς ενοικιαζόμενες μονάδες. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ανέσεις υψηλής ποιότητας και το πρώτο θέρετρο αναμένεται να ανοίξει το πρώτο τρίμηνο του 2024.
Helicopter Glamping: Ξεχάστε σκηνές και τροχόσπιτα - Μπορείτε πλέον να κάνετε κάμπινγκ σε ελικόπτερα

Η ιδέα της πτήσης με ελικόπτερο σε έναν εξωτικό προορισμό διακοπών ακούγεται αναμφισβήτητα συναρπαστική. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, πώς θα ήταν όχι μόνο να πετάτε αλλά και να μένετε μέσα σε ένα ελικόπτερο που έχει μετατραπεί σε πολυτελές κατάλυμα και ανταγωνίζεται εκείνα πεντάστερων ξενοδοχείων;

Διαβάστε ακόμα: George Clooney - Νοικιάζει την ιστορική του βίλα στη λίμνη Κόμο - Μπορείτε πλέον να κάνετε εκεί τον γάμο σας

Η κατασκευαστική εταιρεία Mega Remodeling, με έδρα την Καλιφόρνια, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο Instagram διαφημίζοντας το πρώτο της project με τίτλο «Helicopter Glamping».

Σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακούσει για glamping, πρόκειται για την εμπειρία διαμονής συνδυάζει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του camping χωρίς όμως συμβιβασμούς στην αίγλη και την πολυτέλεια μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Η έννοια του helicopter glamping ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα, καθώς η διαμονή πραγματοποιείται σε παροπλισμένα ελικόπτερα που έχουν αναδιαμορφωθεί σε πολυτελή τροχόσπιτα.

Εικόνα

Το μοναδικό project έχει τη δική του ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές: «Το Helicopter Glamping είναι μια νέα και συναρπαστική ιδέα που επαναπροσδιορίζει την έννοια του “glamping”. Παίρνουμε ελικόπτερα και τα μετατρέπουμε σε πολυτελείς ενοικιαζόμενες μονάδες που μπορούν να δημιουργηθούν οπουδήποτε στον κόσμο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού».

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram περιλαμβάνει τρισδιάστατες ψηφιακές απεικονίσεις για το πώς θα μοιάζουν οι μονάδες μόλις κατασκευαστούν, μαζί με πραγματικά πλάνα από την τοποθεσία όπου κατασκευάζεται το πρώτο έργο.

Ο επίσημος ιστότοπος αναφέρει επίσης: «Δημιουργούμε και επιπλώνουμε κάθε μονάδα με υλικά και ανέσεις υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή. Είτε αναζητάτε μοναδικές υπαίθριες διακοπές είτε μια ρομαντική απόδραση, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο του Helicopter Glamping».

A post shared by MEGA Remodeling (@mega_remodeling)

Σύμφωνα με τη λεζάντα στο βίντεο του Instagram, το πρώτο έργο κατασκευάζεται σε τοποθεσία κοντά στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το πρώτο θέρετρο με ελικόπτερα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί επισκέπτες το πρώτο τρίμηνο του 2024.