Από φορητά ηχεία μέχρι smartwatches: Αυτά είναι τα gadgets που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall και βρήκαμε τα gadgets που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας στην κατηγορία τους.
Από φορητά ηχεία μέχρι smartwatches: Αυτά είναι τα gadgets που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας

Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι τάσεις αλλάζουν διαρκώς. Νέα gadgets ξεπετάγονται τριγύρω και προκαλούν όλους τους tech fans να τα ανακαλύψουν. Γι' αυτό, λοιπόν, κι εμείς αποφασίσαμε να περάσουμε μια βόλτα από το Golden Hall, το μέρος όπου κρύβονται τα κορυφαία gadgets της αγοράς, προκειμένου να τα γνωρίσουμε από κοντά.

Άνεση, ευκολία, αλλά και στιλ. Αυτά είναι τα τρία φίλτρα που θέσαμε, ψάχνοντας τα gadgets, που θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας. Και ιδού τα αποτελέσματα.

Tumi x McLaren Velocity Backpack

Εικόνα

Η αναζήτησή μας ξεκίνησε από το κατάστημα της Tumi στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Εκεί, λοιπόν, αυτά που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι τα backpacks της εταιρείας σε συνεργασία με τη McLaren.

Εικόνα

Πιο συγκεκριμένα, το Tumi x McLaren Velocity Backpack συνδυάζει κομψότητα με τεχνολογία, αφού εκτός από το να μεταφέρει τα πράγματά σας, το σακίδιό αυτό μπορεί να φορτίζει και το κινητό σας τηλέφωνο.

Xiaomi Solar Outdoor Camera

Εικόνα

Λίγα βήματα πιο δίπλα βρίσκεται το κατάστημα της Xiaomi, του κινεζικού κολοσσού που έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της τεχνολογίας. Εκεί μας έκανε εντύπωση η νέα Xiaomi BW400 Pro Set Solar IP κάμερα παρακολούθησης με ηλιακό πάνελ.

Εικόνα

Η κάμερα αυτή μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, ενώ συνδέεται με wifi και μπορείτε να βλέπετε live ό,τι συμβαίνει στον χώρο σας, όπου κι αν είστε. Διαθέτει επίσης AI detection, αλλά και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τα 10.000 mAh.

Apple Watch Ultra 2

Εικόνα

Το κατάστημα της iStorm στο Golden Hall, δεν μπορείτε να το προσπεράσετε. Όταν μιλάμε για gadgets, εκεί η top θέση ανήκει στο Apple Watch Ultra 2, το οποίο συγκεντρώνει απίστευτες δυνατότητες, μέσα σε έναν εκπληκτικά συμπαγή σχεδιασμό. Πρόκειται για το πιο ανθεκτικό και ικανό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ, το οποίο είναι σχεδιασμένο για εξερεύνηση, περιπέτεια και αντοχή.

Εικόνα

Διαθέτει τη φωτεινότερη οθόνη της Apple έως τώρα, ενώ τώρα μπορείτε να επιλέξετε και λουράκι σε διάφορα χρώματα, με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Pantone Limited Edition Vertuo Pop Mandarin Orange

Εικόνα

Κατεβαίνοντας στο ισόγειο του Golden Hall, η βιτρίνα της Nespresso μάς οδηγεί απευθείας στο εσωτερικό του καταστήματος. Αυτή την περίοδο το πορτοκαλί, το χρώμα που θυμίζει καλοκαίρι, είναι το κεντρικό θέμα του brand, μιας και η συνεργασία με την Pantone, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χρώμα, δημιούργησε την Pantone Limited Edition Vertuo Pop Mandarin Orange.

Εικόνα

Πρόκειται για μια μηχανή espresso, εμπνευσμένη από το εμβληματικό πνεύμα της Μεσογειακής Ριβιέρας, η οποία σας προσκαλεί σε έναν ζωντανό κόσμο χρωμάτων και καλοκαιρινής νοσταλγίας. Γεμάτο ενέργεια, το Mandarin Orange πρωταγωνιστεί την καλοκαιρινή σεζόν, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία γύρω από πολύχρωμες limited-edition μηχανές, καφέ και αξεσουάρ, μεταξύ ρετρό κομψότητας και παιχνιδιάρικου νεωτερισμού.

Φορητό ηχείο Marshall

Εικόνα

Όταν μιλάμε για κομψό σχεδιασμό, αλλά και ποιοτικό ήχο τότε η Marshall, μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό. Στα Public, λοιπόν, βρήκαμε το πιο δυνατό ηχείο Bluetooth για το σπίτι και τους εξωτερικούς χώρους αυτό το καλοκαίρι. Οι 20+ ώρες φορητού χρόνου αναπαραγωγής σε συνδυασμό με την ανθεκτική κατασκευή κάνουν το Middleton έτοιμο για τα πάντα.

Εικόνα

Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλά ηχεία Bluetooth, δημιουργώντας τα πιο δυνατά καλοκαιρινά πάρτι. Ταυτόχρονα, αποτελεί κι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό για το σαλόνι σας.

Sony ULT Power Sound

Εικόνα

Αν λατρεύετε τα μπάσα, τότε στη Sony θα βρείτε τα ηχεία που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τι γίνεται στον έξω κόσμο. Είτε είστε gamers, είτε σας αρέσει να ακούτε τη μουσική σας χωρίς να σας αποσπά τίποτα, τότε τα ακουστικά Sony ULT είναι για σας.

Εικόνα

Προσφέρουν σταθερή ενέργεια, δυνατά μπάσα που συναρπάζουν και πεντακάθαρες λεπτομέρειες στον ήχο – ακόμα και στη μέγιστη ένταση ήχου. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Ξυπνητήρι Campo Marzio

Εικόνα

Η τελευταία μας στάση στην αναζήτηση των κορυφαίων gadgets της αγοράς ήταν στο Type Center στο ισόγειο του Golden Hall. Εκεί θα βρείτε το ξυπνητήρι Campo Marzio, το οποίο εκτός από κομψότητα, προσφέρει και λειτουργικότητα, αφού διαθέτει wireless φόρτιση. Απλά ακουμπάτε το smartphone σας πάνω του και αυτό αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

Εικόνα

Παράλληλα, στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας το φως σβήνει, αλλά χάρη στο σύστημα ελέγχου ήχου μπορείς να δεις την ώρα, τη θερμοκρασία και την ημερομηνία απλά χτυπώντας τα χέρια σου κοντά στο προϊόν.

Όλα τα παραπάνω gadgets, καθώς κι ακόμη περισσότερα μπορείτε να βρείτε με μια βόλτα από το Golden Hall. Η πόρτα της τεχνολογίας είναι εκεί και περιμένει να την ανοίξετε!

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ