Το πολυτελές ρολόι των 25.000 ευρώ που φόρεσε ο Κιλιάν Μπαπέ

Ο Γάλλος επιθετικός έγινε επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και επέλεξε να το γιορτάσει, φορώντας ένα πανέμορφο λευκό ρολόι Hublot.
Το πολυτελές ρολόι των 25.000 ευρώ που φόρεσε ο Κιλιάν Μπαπέ

Νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Κιλιάν Μπαπέ. Η Τρίτη 16 Ιουλίου αποτέλεσε ουσιαστικά το τέλος μιας μεγάλης μεταγραφικής ιστορίας, γεμάτη φήμες και ανατροπές. Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε στους οπαδούς του συλλόγου της Μαδρίτης, στο θρυλικό στάδιο Σαντιάγκο Μπέρναμπέου.

Διαβάστε περισσότερα: Σε ιστορικό υψηλό οι δαπάνες των τουριστών στην Ευρώπη το 2024

Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, ενώ σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο μισθός του θα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Παράλληλα, θα φοράει το νούμερο 9, το οποίο παλαιότερα ανήκε στον Καρίμ Μπενζεμά, μέχρι και την αποχώρησή του από την ομάδα.

Το νέο απόκτημα των Πρωταθλητών Ευρώπης θα πρέπει με το «καλημέρα» να αποδείξει πολλά και σίγουρα να σβήσει από τη μνήμη των φιλάθλων το άσχημο EURO που έκανε με την εθνική Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, πάντως, φρόντισε να τραβήξει τα φλας των φωτογράφων και για τις στιλιστικές του επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαπέ φορούσε ένα λευκό ρολόι, στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το ρολόι ήταν το Big Bang Unico Titanium White Diamonds της Hublot. Ειναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, η στεφάνη του έχει 126 διαμάντια, ενώ το λουράκι του - με πτυσσόμενο κούμπωμα - είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ και καλύπτεται από λευκό χρώμα.

Το Hublot Big Bang Unico Titanium White Diamonds διαθέτει δύο μετρητές, συμπεριλαμβανομένου του μετρητή 60 δευτερολέπτων στις 3 η ώρα. Για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Μπαπέ επέλεξε το τέλειο πολυτελές ρολόι, στο οποίο το λευκό συνυπάρχει αρμονικά με τα διαμάντια. Χωρίς αμφιβολία, μια προεπισκόπηση του σπουδαίου ταξιδιού που πρόκειται να ξεκινήσει ο 25χρονος παίκτης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το εντυπωσιακό Hublot Big Bang Unico Titanium White Diamonds του Κιλιάν Μπαπέ κοστίζει περίπου 25.000 ευρώ και είναι διαθέσιμο για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελβετικής ωρολογοποιίας.