Σε 170 προσλήψεις θα προχωρήσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε 170 προσλήψεις θα προχωρήσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια

Στην πρόσληψη 170 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, προκειμένου να τους απασχολήσει στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν σε βάθος τριετίας και θα καλύψουν τα κενά που θα αφήσουν οι συνταξιοδοτήσεις εργαζόμενων στην εταιρεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης για την περίοδο 2016-2020.

Οι ειδικότητες που αναζητά κυρίως ο όμιλος έχουν να κάνουν με Τεχνίτες Συντήρησης, Τεχνίτες Πεδίου, ή Ηλεκτρολόγους, όμως ανάγκες υπάρχουν και για άλλες ειδικότητες όπως για παράδειγμα Χειριστές Λειτουργίας.

Για όλες τις θέσεις υπάρχει όριο ηλικίας, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται απασχόληση σε πρόγραμμα συνεχούς εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας, εάν αυτό ζητηθεί από την Εταιρεία και για όση περίοδο αυτή αποφασίσει, καθώς και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο. Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα, ενώ συνήθως όσοι προσλαμβάνονται υποβάλλονται σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας.

Παράλληλα ο όμιλος θα προχωρήσει στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εργαζομένων στα Διυλιστήρια σε θέματα ασφάλειας, καθώς και στη δημιουργία σχολής μέσω της οποίας θα εκπαιδεύεται δομημένα κάθε εργαζόμενος που απασχολείται σε χώρους των διυλιστηρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider