Το AI αναβαθμίζει την εμπειρία του online gaming

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το AI αναβαθμίζει την εμπειρία του online gaming
...
Το chatbot της Novibet -μεταξύ άλλων- αποδεικνύει περίτρανα το γιατί.

Το chatbot της Novibet -μεταξύ άλλων- αποδεικνύει περίτρανα το γιατί.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που οι λέξεις που διαβάζετε αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να είναι γραμμένες από ΑΙ- μήπως όντως είναι; Εδώ και περίπου ένα χρόνο μέσω του ChatGPT στο οποίο έχει πρόσβαση το ευρύ κοινό, η τεχνητή νοημοσύνη δεν φαντάζει πια κάποιο τέχνασμα ή σκηνοθετικό όραμα σε μια ταινία του Σπίλμπεργκ.

Έχουμε πλέον σχεδόν όλοι πρόσβαση σε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα με πολλούς τρόπους. Το AI περιορίζει το περιθώριο του ανθρώπινου λάθους και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους σύγχρονους οργανισμούς και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποδοτικότητας. Έρχεται πλέον στο προσκήνιο η απαλλαγή από χρονοβόρες ασχολίες, με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται σε περισσότερο ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, δεν είναι άλλο από την ψυχαγωγία. Ειδικά στο online gaming, όπου η απρόσκοπτη προσωποποιημένη εμπειρία είναι το βασικό ζητούμενο.

Δεν είναι τυχαίο πως η πρωτοποριακή υπηρεσία AI chatbot της Novibet, στους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της - το πρώτο τρίμηνο του 2024 - έχει συμβάλει στην άμεση επίλυση περισσότερων από 525.000 chats αιτημάτων πελατών!

...

Ο ψηφιακός βοηθός της Novibet, ο οποίος είναι ενεργός σε web & native apps σε 9 χώρες και διαθέσιμος σε 5 γλώσσες, είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης σύμπραξης της Novibet με τη helvia.ai στο πλαίσιο του πρώτου μεγάλης κλίμακας έργου GenAI για Customer Experience στην Ελλάδα. Ήδη, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το AI chatbot της Novibet έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά του καθώς μέσα από την αυτοματοποίηση στην υποστήριξη του πελάτη, η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται σημαντικά. Ο νέος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης της Novibet χρησιμοποιεί αναγνώριση και επεξεργασία φυσικής γλώσσας και deep learning (Large Language Models) ώστε να παρέχει στους χρήστες, γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματά τους δημιουργώντας έτσι μια εμπειρία ψυχαγωγίας όπου η διασκέδαση είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Το 2024, βάσει προβλέψεων, τα chats των πελατών της Novibet αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση μεγαλύτερη του 80% συγκριτικά με το 2023. Στρατηγικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η πλήρης διασύνδεση του ψηφιακού βοηθού με τα εσωτερικά συστήματα ώστε να εξασφαλίζεται κάθε στιγμή η αδειάλειπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Δεν είναι τυχαίο πως η Novibet, αλλά και όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν και να κοιτούν μπροστά επενδύουν στο ΑΙ. Σε αυτό το κλίμα ο Λάμπρος Σιαλμάς, COO της Novibet δήλωσε: “Οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν πρώτες να υιοθετήσουν αυτές τις τεχνολογίες, θα εξασφαλίσουν αύξηση παραγωγικότητας, μείωση λειτουργικού κόστους, πιο σωστή και γρήγορη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων αλλά και ένα νέο κανάλι στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Η επιχειρησιακή αριστεία αποτελεί ένα από τους στρατηγικούς πυλώνες της Novibet, όπου μέσω του τμήματος ψηφιακού μετασχηματισμού στόχος είναι η ρομποτική αυτοματοποίηση των διαδικασιών, η απλοποίηση των διατμηματικών διαδικασιών και η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις κρίσιμες δραστηριότητες της εταιρείας.”

Η ταχύτητα με την οποία το ΑΙ αναπτύσσεται και βελτιώνεται καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανθρώπινες ανάγκες είναι τέτοια που την επόμενη φορά ένα αντίστοιχο κείμενο όχι μόνο θα έχει γραφτεί από κάποιο πρόγραμμα ΑΙ, αλλά αυτό το πρόγραμμα θα έχει αντιληφθεί εγκαίρως πως υπάρχει λόγος για τη συγγραφή ενός τέτοιου κειμένου.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider