Ryanair: Νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη Τελ Αβίβ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: Νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη Τελ Αβίβ
Συνολικά 31 δρομολόγια από Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019.

Την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Τελ Αβίβ δύο φορές την εβδομάδα ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

Οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2019 θα συμβάλλουν στην περαιτέρω επέκταση των καλοκαιρινών δρομολογίων της εταιρείας. Πλέον το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει συνολικά 31 δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη, με 5 νέα δρομολόγια προς το Δουβλίνο, την Λαπεενράντα, τη Μάλτα, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ.

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου αυτού δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς το Τελ Αβίβ, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι μέρος του μεγαλύτερου καλοκαιρινού μας προγράμματος για την Ελλάδα έως τώρα. Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 32.99€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (24 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά» ανέφερε σχετικά ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρία του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος «Always Getting Better»:

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής με 25 ευρώ για βαλίτσα 20 κιλών και 8 ευρώ για παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών.
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider