NJV Athens Plaza Hotel: Επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ και υψηλές πληρότητες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
NJV Athens Plaza Hotel: Επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ και υψηλές πληρότητες
Το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει από το 2014 μέχρι και φέτος, σε επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 5 εκατ. ευρώ.

Υψηλές πληρότητες κατέγραψε το 2019 το NJV Athens Plaza Hotel ενώ με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις κρατήσεις, το 2020 θα είναι χρονιά-ρεκόρ.

Το NJV AthensPlaza, αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας με πορεία 40 ετών, μπροστά στην ιστορική πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην Ακρόπολη και το εμπορικό τρίγωνο.

Όπως τόνισε η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους οι πληρότητες φέτος κινήθηκαν από 69% έως 74%.

PLAZA

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το 2018 υπήρξε μία αύξηση της μέσης τιμής κατά 12% σε σχέση με το 2017 και το πρώτο δεκάμηνο του 2019 μία επιπλέον αύξηση 6%.

Αντίστοιχα στα έσοδα παρατηρήθηκε αύξηση 12% το 2018 σε σχέση με το 2017 ενώ το πρώτο δεκάμηνο του 2019 διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος.

plaza

Το ξενοδοχείο έχει προχωρήσει από το 2014 μέχρι και φέτος, σε επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 5 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνολογικής αναβάθμισης του ξενοδοχείου εστίασε στην ανανέωση των δωματίων αλλά και στο οικολογικό αποτύπωμα του οργανισμού.

Το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία, αύξηση κατά 66% παρουσίασαν οι αφίξεις τουριστών από τον Καναδά, 58% από την Κίνα και 30% από τις ΗΠΑ. Για τον χειμώνα συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο υποδέχεται πολλούς επισκέπτες από το Ισραήλ, ενώ βασική αγορά αποτελεί για το ξενοδοχείο η ελληνική όπως και η κυπριακή. Μάλιστα το 25% από τους συνολικούς επισκέπτες, είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

PLAZA

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider