Συνάντηση Β. Κικίλια με εκπροσώπους της Hayatt για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Β. Κικίλια με εκπροσώπους της Hayatt για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
Είναι σαφές ότι ο στόχος για να καταστεί η Ελλάδα 12μηνος προορισμός είναι απολύτως ρεαλιστικός.

Με εκπροσώπους της HYATT EAME συναντήθηκε ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ειδικότερα, στη συνάντηση από την πλευρά της Hyatt συμμετείχαν τόσο ο Group President EMEA (Europe, Middle East & Africa) της Hyatt Hotels Corporation, Javier Aguila όσο και ο Global President & CEO της Hyatt Hotels Corporation, Mark Hoplamazian και ο Global President of Operations της Hyatt Hotels Corporation, Charles Floyd.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με τον κ. Javier να δίνει τα εύσημα για τη στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού που οδήγησε όχι μόνο σε πλήρη ανάκαμψη της Ελλάδας μετά την πανδημία, αλλά και σε εντυπωσιακή πρόοδο ως προς την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η οποία δεν καταγράφηκε σε τόσο σημαντικό βαθμό σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Όπως τόνισε, η HYATT προσανατολίζεται στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην χώρα μας, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Ελλάδα κατάφερε να προβάλει στο εξωτερικό εναλλακτικούς και λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς, «παραγματικά διαμάντια», που αξίζει να επισκεφθούν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Επισήμανε, δε, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας για προσέλκυση ταξιδιωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σημειώνοντας ότι μετά την επέκταση της σεζόν σχεδόν στους 10 μήνες, τώρα είναι σαφές ότι ο στόχος για να καταστεί η Ελλάδα 12μηνος προορισμός είναι απολύτως ρεαλιστικός.

Εκ μέρους του πελάτη μας Apple Leisure Group, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι στη συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρώην Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, από την πλευρά της Hyatt συμμετείχαν τόσο ο Group President EMEA (Europe, Middle East & Africa) της Hyatt Hotels Corporation, Javier Aguila όσο και ο Global President & CEO της Hyatt Hotels Corporation, Mark Hoplamazian και ο Global President of Operations της Hyatt Hotels Corporation, Charles Floyd.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εξοχικές Κατοικίες: Πού αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα το 2023 – Με +4% οι τιμές, πώς επηρεάζει η golden visa

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Economist: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξίζει ακόμα μία τετραετία - Κράτησε το πλοίο σταθερό»

gazzetta
gazzetta reader insider insider